Horoscop zilnic 13 martie 2019. Racii au un proiect nou, vezi ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 13 martie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

 

Aștepți concediul cu nerăbdare, însă trebuie să faci față și acestei săptămâni care începe cu o zi destul de aglomerată, în care îți este solicitat ajutorul la multe activități de la job.

 

TAUR

 

Deși ai intenția să-ți abandonezi proiectele în care te-ai implicat în ultimul timp, recomandarea este să nu faci acest lucru. Dacă te simți extenuată, ia-ți o zi de concediu, încarcă-ți bateriile și apoi continuă ceea ce ai început să faci în urmă cu câteva săptămâni.

 

GEMENI

 

Ești plină de energie și bună dispoziție, așa că de ce să ți-o irosești într-un birou cu oameni agitați și nervoși? Ieși în natură, bucură-te de soare, citește o carte, vezi un film sau bea un ceai cu prietena ta cea mai bună. 

 

RAC

Ești implicată într-un nou proiect ce te va solicită atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Pregătește-te sufletește pentru ce va urmă, căci nu va fi o sarcina chiar ușoară, ci dimpotrivă una de care va depinde în mod direct evoluția companiei pentru care lucrezi.

 

LEU

Simți nevoia de o schimbare în viață ta, fie că este vorba de una pe plan personal sau profesional. Ai și o poftă de nestapânit de cumpărături, așa că un singur sfat avem: nu face abuzuri și fii cumpătată în măsură în care poți, desigur.

 

FECIOARA

Simți nevoia de odihnă, după ce ai muncit pe nerăsuflate în ultima perioadă. Este o zi potrivită pentru relaxare și ideală că să-ți faci ordine în gânduri și să pui la cale planul pentru ceea ce intenționezi să faci pe viitor. 

 

BALANȚA

 

Uneori trebuie să-ți asumi niște riscuri că să câștigi teren și respect din partea celorlalți, iar astăzi este una dintre acele zile. Nu te lasă influențată de nimeni și de nimic și încearcă pe cât posibil să-ți ții părerile departe de influență celorlalți.

 

SCORPION

 

Uiți în sfârșit de problemele care ți-au acaparat atenția și mintea în ultima vreme și te bucuri de această zi, fără să te mai gândești la perioada grea prin are tocmai ai trecut. Nu-ți pierde speranța, puterea și convingerea că totul se va rezolva în cele din urmă.

 

SĂGETĂTOR

 

Nu lasă garda jos, ci fii atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău. Este posibil că unii pe care îi considerai destul de apropiați și de încredere să te dezamăgească destul de tare, însă cu această ocazie vei realiza că nu poți cunoaște niciodată pe cineva atât de bine încât să nu te aștepți la ceva neplăcut din partea lui.

 

CAPRICORN

 

Ești sociabilă și dispusă să-i asculți pe ceilalți și să vorbești cu ei, motiv pentru care astăzi nu vei avea niciun moment liber. În plus, este o zi ideală pentru a lua decizii importante atât pentru ține, cât și pentru cei care depind de tine.

 

VĂRSĂTOR

 

Te cuprinde romantismul, însă în același timp multitudinea de responsabilități pe care le ai la locul de muncă te împiedică să-ți pui în aplicare stările, emoțiile și sentimentele pe care le ai față de partenerul tău. Nu uită că pacea și stabilitatea contează enorm pentru tine.

 

PEȘTI

 

Prin energia și spiritul creativ care te caracterizează astăzi, nu îi dezamgesti pe cei care au încredere în ține și în primul rând pe tine. Este posibil să faci o greșeală, însă nu te judecă aspru pentru acest lucru. Unele lucruri nu pot fi controlate.

related posts

Modifică setările cookies