Horoscop zilnic 13 martie 2020. Taurii primesc vești din străinătate, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 13 martie 2020. 


Berbec

Astăzi, ai parte de o zi favorabilă în carieră. Traversezi o perioadă de independență și putere în planul personal. Este o zi bună pentru plata unor datorii sau pentru abordarea unor investitori sau parteneri din afara țării, cu care vrei să închei un contract.

Taur

Bucură-te astăzi de o zi fericită în cuplu! În a doua parte a zilei primești vești din străinătate de la rude sau de la prieteni. La serviciu este posibil să muncești mai mult astăzi, însă rezultatele vor fi pe măsură.

Gemeni

Posibil astăzi să ai impresia că iei o pauză la serviciu. Nu te alarma, pentru că acest lucru poate împrospăta lucrurile, care să ducă într-o altă direcție. În partea a doua a zilei intervin chestiuni financiare și faci bugetul pentru renovarea casei.

Rac

Astăzi se activează sectorul iubirii și vei observa cum dragostea devine mai erotică, iar atracția față de partenerul tău pare să fie la cote maxime. Este un moment bun să rezolvați niște probleme apărute. Spre seară, partenerul se concentrează pe sectorul finanțelor.

Leu

Te preocupă astăzi sănătatea, mai ales că nivelul de energie nu este cel obișnuit. Posibil unele probleme apărute în planul sentimental sau în relațiile de prieteni ar putea fi cauza unor probleme de sănătate. Posibil să fie nevoie sa nu mai amâni o vizită la medic sau să începi un tratament stomatologic.

Fecioară

Ai nevoie de o schimbare în carieră și încep să apară tot felul de semne. Ți se propun diverse posturi, iar tu ai în plan să te înscrii la niște cursuri, care nu au nicio legătură cu ceea ce faci tu acum. Posibil să vrei să schimbi de tot domeniul.

Balanță

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru finanțe. În  ciuda faptului că ai multe de achitat, plus unele datorii, la capitolul bani stai bine. Poate și pentru că banii vin și cu ajutorul familiei sau al cunoștințelor familiei. Dacă vinzi sau cumperi un imobil, vei avea parte de o zi favorabilă.

Scorpion

Astăzi analizezi profund o situație. Vrei să știi ce se întâmplă dincolo de fapte. Nimeni nu analizează totul mai profund ca tine, poate și pentru că acum casa comunicării este cea mai puternică din harta astrală. Așadar, ai putea să te înscrii la cursuri în domenii care te interesează și să aprofundezi subiectul.

Săgetător

Astăzi nu prea te simți în apele tale. Poate și pentru faptul că ai unele probleme financiare. Deși ai multe proiecte, banii vin greu și te gândești cum să soluționezi aceste situații apărute. Pe după-amiază, faci o vizită medicului și decizi să începi niște investigații medicale.

Capricorn

Astăzi ai parte de o zi favorabilă în sectorul sentimental și nu sunt excluse surprizele. La serviciu, ești realistă și practică și dai dovadă de responsabilitate în proiectele care ți-au fost repartizate.

Vărsător

Posibil să ai astăzi parte de o călătorie/delegație în interes profesional. Traversezi o perioadă prosperă din punct de vedere financiar, iar planetele poziționate în zona financiară, îți vor impulsiona câștigurile.

Pești

Astăzi ai parte de un aspect excelent, care privește activitatea ta privind studiile, călătoriile și relațiile cu persoane aflate în străinătate, de la care primești vești. Poți înregistra un succes la un examen, curs de dezvoltare personală sau organizezi un eveniment.

Pe protvplus.ro, poți viziona toate emisiunile preferate: 

related posts