Horoscop zilnic 13 martie 2021. Taurii abordează un bărbat de care se simt atrași, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 13 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează în sectorul subconștientului, al izolării, trecutului și universului interior. Așadar, este un moment în care ești invitată să te eliberezi de tot ce este toxic în viața ta și să-ți setezi obiective noi.

 

Taur

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care-ți deschide o nouă etapă în relațiile de prietenie, dar și în proiectele profesionale de viitor. Deoarece fenomenul astral se formează pe axa sentimentală, ai putea iniția niște acțiuni în relația cu partenerul de cuplu, iar dacă ești singură ai putea să abordezi un bărbat de care te simți atrasă.

 

Gemeni

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Poți să te faci remarcată la locul de muncă, să fii un model pentru echipa cu care lucrezi sau poți obține niște beneficii, în urma muncii tale, moment care va marca un nou început.

 

Rac

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul asociat călătoriilor, studiilor, relației cu străinătatea, relațiilor cu rudele partenerului de cuplu, a planurilor tale personale pe termen lung, pe care le vei lansa ținând cont de principiile și convigerile  de viață. Posibil o călătorie sau o deplasare să-ți lărgească orizonturile și să privești și din altă perspectivă lucrurile într-o chestiune personală.

 

Leu

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul asociat finanțelor, resurselor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu, avantajelor materiale, moștenirilor, dar și datoriilor, creditelor și impozitelor. Ești invitată să începi o nouă etapă privind administrarea fondurilor financiare. Totodată, este dinamizat și sectorul intimității, unde vei încerca să ai un dialog cu partenerul de cuplu, prin care îi soliciți o transformare mai profundă a relației voastre.

 

Fecioară

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor de natură profesională. Este momentul unei noi etape, în care poți schimba modul în care relaționezi cu persoanele din jurul tău. Dacă ești singură, ai ocazia să cunoști persoane noi.

 

Balanță

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul asociat muncii și sănătății. Este un moment bun pentru a începe un job nou sau de a te preocupa mai mult de sarcinile de la locul de muncă, de relația cu colegii, dar și de sănătatea ta.

 

Scorpion

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, activităților de creație, artistice și copiilor. Așadar, este un moment bun să începi o nouă etapă în planul sentimental sau în relația cu copiii. Cum fenomenul astral se formează în casa fericirii, s-ar putea să ai o revelație legată de activitățile care te fac fericită.

 

Săgetător

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul asociat vieții de familie și al spațiului de locuit. Este un moment bun de a începe o notă etapă care privește familia, relațiile cu părinții sau cu cei cu care conviețuiești. Totodată, ar trebui să găsești soluții la o problemă locativă.

 

Capricorn

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul asociat comunicării, gândirii, schimbului de opinii și al interacțiunii cu ceilalți. Astfel, se deschide o nouă etapă în aceste domenii, poți primi vești importante sau propuneri tentante de a te implica într-un proiect, care-ți poate aduce venituri suplimentare.

 

Vărsător

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care îți activează sectorul financiar și ești invitată de către astre la o nouă etapă privind administrarea resurselor pe care le deții. Poți să-ți suplimentezi și veniturile în următoarea perioadă, însă depinde de modul în care vei știi să te pui în valoare.

 

Pești

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din semnul nașterii tale, care îți activează sectorul identității și vei fi vedeta acestei săptămâni. Ți se deschide o nouă etapă de dezvoltare personală, poți lua decizii privind planul personal, relațiile și sfera profesională. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective pe termen lung.

 

Primii români care aterizează pe Marte! - Trending Review cu Daragiu - episodul 58

related posts

Modifică setările cookies