Horoscop zilnic 13 martie 2022. Leii suferă disfuncții organice din cauza abuzurilor, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 13 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ți-ar prinde bine o ieșire în afara orașului cu familia sau poate să mergi să vizitezi locurile natale. Dacă nu reușești să pleci, s-ar putea să ai musafiri, să te revezi cu cineva cu care nu te-ai mai văzut de o perioadă mai lungă. S-ar putea să primești și niște sfaturi utile pentru relația de cuplu.

 

Taur

 

Astăzi ești preocupată să înveți, să te pregătești pentru un examen, un proiect, o lucrare, susținerea unui interviu. Ești interesată să te specializezi într-un anume domeniu și profiți de ziua liberă pentru a-ți structura informațiile și pentru a-ți face un plan de învățare. Pe seară este posibil să faci o vizită unui prieten.

 

Gemeni

 

Astăzi îți faci griji pentru situația financiară, iar contextul astral, deși aduce sume de bani în conturile tale, nu rămâi cu prea mult, pentru că ai niște datorii, care trebuie returnate și strângi în continuare. Te gândești să ceri o mărire salarială, dar trebuie să prinzi un moment prielnic.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi, în care Luna, guvernatoarea ta, îți traversează zodia, te face plăcută, sensibilă, cu o nevoie mai mare de atenție din partea partenerului de cuplu și cu preocupări pentru relațiile de familie și pentru casă. Seara, ți-ar prinde bine o plimbare.

 

Leu

 

Atenție la starea de sănătate, care-ți poate da de furcă, pe fondul unor abuzuri alimentare! S-ar putea să fie nevoie să faci o vizită familiei. Deși nu ești în apele tale, te încăpățânezi să fii prezentă, pentru că unul dintre membrii familiei sărbătorește un eveniment important.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să primești o invitație de a-i face o vizită unui prieten sau unei cunoștințe cu care nu te-ai mai văzut de mult. Cooperezi cu aspectele astrale și-ți aranjezi programul și treburile, astfel încât să te poți relaxa după-amiază.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru serviciu și sarcinile pe care le ai de îndeplinit în săptămâna ce urmează. Ai vrea să faci niște schimbări în casă și ai nevoie de niște zile libere, însă nu știi dacă este momentul acum, fiind un volum mare de muncă. Te sfătuiești cu partenerul și luați o decizie împreună.

Scorpion

 

Astăzi, ai dialoguri cu prietenii sau cu membrii familiei în care-ți expui unele opinii legate de proiectele tale personale. Nu vrei să renunți la unele principii, însă respecți părerile celorlalți și deciziile personale. S-ar putea să fie nevoie să te reorganizezi la serviciu dacă nu vei mai lucra în regim de telemuncă.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu socoteli financiare și cu cumpătare în administrarea banilor și mai ales a cheltuielilor. Ți-ai învățat lecțiile și nu mai arunci banii pe lucruri, care nu-ți sunt neapărat necesare. Reconfigurezi prioritățile și s-ar putea să fii tentată să pui deoparte niște bani, fără știrea partenerului.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relațiile de cuplu, pentru luarea unor decizii care privesc viața de familie, căminul. Dacă ești singură, te bucuri de prezența cuiva care vrea să te recucerească.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru chestiunile gospodărești. Va fi o preocupare și pentru starea de sănătate, pentru începerea unor investigații medicale. S-ar putea să te frămânți și cu privire la niște decizii ce țin de carieră. Te gândești cum să-ți abordezi șefii.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente și situații care te vor face fericită în planul sentimental. S-ar putea să revezi niște locuri care te leagă de partener sau poate întâlnești o persoană pentru care vei simți dragoste la prima vedere.

 

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Pastrav în papiota

related posts

Modifică setările cookies