Horoscop zilnic 13 martie 2023. Gemenii pregătesc o surpriză partenerului de cuplu, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 13 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să stabilești o delegație, să mergi la niște cursuri de perfecționare sau să rezolvi anumite chestiuni birocratice. În partea a doua a zilei, s-ar putea să nu ai o stare prea bună, însă reușești să te remontezi, pentru că te motivează programarea unui sejur în afara orașului.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu partenerul de cuplu, mai ales dacă ați decis să faceți niște schimbări, să vă apropiați mai mult și să rezervați timp pentru voi. În planul profesional este posibil să apară unele blocaje în proiectele tale, dar rolul lor este să corecteze o direcție greșită.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relațiile de cuplu, dar și pentru relațiile profesionale, pentru încheierea unor parteneriate sau semnarea unor acte adiționale la contractele pe care le ai. De asemenea, este posibil ca o surpriză pe care i-o pregătești partenerului de cuplu, să aducă o schimbare, să treceți la următorul nivel al relației.

 

Rac

 

Astăzi ești foarte activă la serviciu, însă s-ar putea să fie imposibil să-ți pui în practică niște idei, deoarece s-ar putea să nu fii pe aceeași lungime de undă cu colegii sau cu șefii și acest lucru să te deranjeze. Dacă vrei să te reechilibrezi după niște discuții mai aprinse, ai putea să-ți dedici timpul studiului, să-ți folosești constructiv imaginația, prin activități de relaxare care te încarcă pozitiv.

 

Leu

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă flirtului și cuceririlor, mai ales dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îi acorzi partenerul mai mult timp. Posibil să rezervi o masă în oraș sau ieșiți la un film, spectacol, concert.

 

Fecioară

 

În mod normal, astăzi te preocupă casa, activitățile gospodărești, achitarea unor plăți sau credite. Contextul astral susține planul financiar, însă te avertizează să nu te angajezi într-un demers financiar prea costisitor, pentru că este posibil să nu ai de unde să-l achiți.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări, rezolvarea unor chestiuni personale, conversații lungi și dialoguri pe teme de serviciu, pe care este nevoie să le rezolvi împreună cu colegii. Și-n planul relațional poți iniția dialoguri, să rezolvați  chestiuni care au legătură cu casa, spațiul de locuit, o reamenajare.

 

Scorpion

 

Astăzi s-ar putea să ai niște dialoguri la serviciu despre un contract, salarizare, schimbarea unei funcții sau preluarea unor responsabilități noi. Ești mulțumită de cursul evenimentelor și le demonstrezi șefilor că meriți să-ți pui în valoare anumite abilități.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează semnul nașterii și este posibil să fii preocupată de chestiunile tale personale, să lași în urmă unele probleme din familie, care nu-și au rostul acum sau nu este momentul să le rezolvi. Dacă unii dintre membrii familiei îți fac niște propuneri legate de patrimoniu, așteptă și nu da un răspuns rapid, analizează și vezi dacă te avantajează.

 

Capricorn

 

Începi ziua cu o stare de izolare și o dispoziție nu prea bună pentru socializare. Te frământă niște chestiuni familiale. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți fie greu să te concentrezi pe ce ai de făcut la serviciu. Încearcă și nu mai pune presiune pe tine, pentru că este posibil să faci niște greșeli. Atenție și la mesajele care-ți vin sau la informații, care trebuie neapărat să le verifici înainte să iei o decizie!

 

Vărsător

 

Luna își traversează casa prietenilor și planurilor de viitor și recomandarea astrelor este să ai grijă ce vorbești, pentru că este posibil ca unele cuvinte să se întoarcă împotriva ta la un moment dat. Pe de altă parte, atenție la cheltuieli sau la investiții și nu-ți asuma riscuri prea mari!

 

Pești

 

Astăzi se activează sectorul profesional, respectiv casa șefilor și este posibil să ai niște dialoguri cu șefii, să prezinți activitatea din ultima perioadă. Pe de altă parte, s-ar putea ca cineva din familie să aibă nevoie de tine, iar unele dialoguri să te ajute să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

related posts

Modifică setările cookies