Horoscop zilnic 13 noiembrie 2021. Taurii iau o decizie importantă în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 13 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce inspirație într-o chestiune financiară. Totodată, ai nevoie de o schimbare în viața ta la nivel relațional, pentru că acolo simți că ceva este blocat. Îți vine în minte cineva din trecut și deși conștientizezi că relația cu acea persoană nu ducea spre ceva bun, ai niște regrete, pentru că nu ai încercat mai mult sau nu ai avut răbdare.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște dialoguri cu un prieten căruia i te poți destăinui. Primești niște sfaturi utile legate de relația ta cu șefii și dacă cineva ți-a făcut un rău, decizi să ierți și să lași în urmă neînțelegerile. Cu partenerul de cuplu faci planuri de viitor privind viața de familie, întemeierea unei familii, mutarea împreună sau mărirea familiei, prin apariția unui copil.

 

Gemeni

 

Dacă ești implicată astăzi într-un proces de creativitate, află că ai toate șansele ca ideile tale să fie foarte apreciate. Luna îți traversează casa carierei, respectiv zodia Pești, și face un aspect favorabil cu planetele din casa muncii. Așadar, dacă ești nevoită să lucrezi, ai relații bune cu colegii, iar dacă nu, este posibil să ieșiți la o întâlnire și să puneți la cale un proiect umanitar.

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, intră într-un aspect de conjuncție cu Neptun și în aspecte favorabile cu planetele din sectorul sentimental, al copiilor și valorificării talentelor. Așadar, te poți pune ușor în valoare în sfera profesională. Totodată, te preocupă relația sentimentală și reușești să-ți rezervi mai mult timp partenerului sau copiilor. S-ar putea să dați o fugă în afara orașului.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de bine și de conectare la vocea interioară. Dacă ai avut unele probleme în relațiile cu familia, cu părinții, acum poți să te vindeci, să ierți, dacă este cazul, să faci pace cu cei apropiați. Chiar dacă fondul astral este unul mai dificil, astăzi, ți se dă ocazia să îndrepți unele lucruri în relațiile de familie, să faci o schimbare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deschidere către relațiile de cuplu, către o persoană cu care împărtășești aceleași valori și cu care ai dialoguri plăcute. S-ar putea să ai o idee de a vă implica într-un proiect comun, în care să cooptați pe mai mulți. Relația cu partenerul de cuplu este bună, iar dacă ești singură, primești vești din străinătate.

 

Balanță

 

Chiar dacă este o zi de weekend, gândul tău se îndreaptă către niște chestiuni profesionale, sarcini de la locul de muncă, a căror rezolvare nu ai reușit să le duci la capăt la finalul săptămânii. Totuși vei avea inspirație în finalizarea unei activități profesionale. S-ar putea să găsești și modalitatea de a cere o mărire salarială, astfel încât șefii să nu te refuze.

 

Scorpion

 

Astăzi, se schimbă tot ce ți-ai propus, pentru că vrei să ai parte de liniște și petrecere a timpului cu cei dragi, într-o atmosferă plăcută, de relaxare. Și sectorul sentimental este activat și ai inspirație, faci declarații partenerului sau îți exprimi mai mult afecțiunea către acesta.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce împăcări cu familia, cu acei membrii cu care au existat neînțelegeri și care, poate, te-au rănit la un moment dat. Luna plasată în zodia Pești aduce iertare, liniște, înclinație spre latura spirituală. S-ar putea să faci și o deplasare în locurile natale, o vizită părinților.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării și deplasărilor și face un aspect favorabil cu planetele din sectorul prietenilor, lucru care te îndeamnă la întâlniri cu prietenii, dialoguri cu aceștia, dar și cu cei apropiați, cu partenerul de cuplu. Faptul că te poți destăinui față de cineva apropiat, te ajută să mergi mai departe, iar sfaturile acestuia îți întăresc convingerea că mergi pe un drum bun profesional sau relațional.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în zodia Pești, pe casa banilor, în aspecte bune cu planetele din sectorul profesional îți aduce intuiție într-o chestiune financiară, legată de cum ar trebui să pui problema într-un dialog cu șefii. În altă ordine de idei, ești foarte tentată să mergi la cumpărături și mai mult de atât, cumperi cadouri pentru cei dragi. În partea a doua a zilei îți vie o idee originală despre felul cum ar trebui organizată munca, sarcinile, activitatea.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează semnul nașterii, respectiv casa personalității, în aspecte benefice cu planetele din sectorul asociat principiilor și convingerilor de viață, îți aduce o dispoziție și o stare bună, te regăsești, găsești răspunsuri la niște întrebări și decizi să investești mai mult în lucrurile simple, care te fac fericită. Nu-ți mai faci planuri, lași lucrurile să vină de la sine și vei știi în ce direcție să o iei, la momentul potrivit.

 

Vezi și: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos

related posts

Modifică setările cookies