Horoscop zilnic 13 octombrie 2019. Fecioarele încheie un capitol sentimental, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru duminică, 13 octombrie 2019.


BERBEC 

Există un potențial imens în persoana iubită și nu este atât de complicat precum crezi. Nu reflecta la motivațiile lui, doar fii deschisă și naturală. Bucură-te de compania lui. Veți avea parte de momente minunate împreună. 

TAUR  

Nu fi tăcută astăzi, deoarece conversația este cheia spre o minunată oportunitate romantică. Ai șansa să porți o discuție cu persoana visurilor tale, dar tu trebuie să fii cea care începe conversația! Fii mai îndrăzneață, ceva bun este pe cale să ți se întâmple. 

GEMENI  

Vei descoperi cî ai o puternică atracție pentru cineva cu care te cunoști doar de 5 minute.  Realizezi că la un alt nivel, deja va cunoașteți foarte bine reciproc. Aveți foarte puține lucruri de făcut pentru a deveni apropiați, cu excepția faptului de a construi ceea ce deja aveți.

RAC    

Fii cinstit cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o sau urmează sa o cunoști la o următoare întâlnire. Nu ai nimic de câștigat dacă îți ascunzi părerile și ideile în spatele unei perdele ce va cauza confuzie. O să fie mai bine pentru tine dacă te deschizi.

LEU  

Se pare că sunt mari șanse să ai nevoie să porți o conversație  cu cineva complet special.  Acest lucru te poate influența spre ozona fascinantă și vă oferă oportunitatea de a întreprinde amândoi un proiect important. Vă veți sprijini pe mai multe domenii, nu doar cel romantic.

FECIOARA  

Alinierea planetelor îți oferă șansa de a te detașa de o persoană pe care o considerai destul de fascinantă în trecut. Realizezi ce îl face să fie atât de atrăgător, dar de asemenea te gândești dacă este atât de fascinant precum crede el că este.  

BALANTA

O persoană dragă, din anturajul tău, te invită în oraș. Ai tendința să refuzi invitația, dar simți că poți să îi dai o șansă. Mergi pe intuiție! Vei avea parte de timp cu adevărat plăcut și este păcat să nu te bucuri de asta.  Ești plină de entuziasm în discuțiile voastre. Sunteți persoane compatibile și veți forma o relație pasională.

SCORPION  

Se pare că dialogurile pe care le vei purta astăzi nu o să fie pline de bârfă, ci vor fi profunde, pline de spontaneitate și vor apropia oamenii. Și mai târziu liniștea va fi umplută cu promisiuni mai interesante.  

SAGETATOR  

Deși simți nevoia să fii mai atentă cu o persoană pe care dorești să o cunoști mai bine, dintr-un motiv sigur te ferești de acest lucru. Are sentimente similare cu cele pe care le ai și tu,  dar totuși încearcă să fie distant. Trebuie să fiți mai cinstiți și spontani!

CAPRICORN 

Nu te simți prea în formă astăzi și nu ai niciun chef să ieși în oraș în seara asta. Prietenii sau partenerul tău insistă, așa că vei ceda. Ca să ai parte de puțină distracție, nu doar că o să ai nevoie de cuvintele potrivite, dar este esențial să folosești și limbajul corpului pentru a va conecta. 

VARSATOR  

Ai nevoie să transmiți mai multă căldură atunci când comunici cu persoana pe care o simpatizezi pentru a înțelege ce simți pentru el. Nu te gândi cum ar trebui să fie o poveste perfectă de dragoste, doar fii spontană și bucură-te de experiență!

PESTI  

O întâlnire în seara aceasta se dovedește a fi o revelație.  Ai șanse mari să discuți cu potențialul tău iubit subiecte ce îi stârnesc mare interes. Acesta  poate fi un moment  important, atât pentru  începutul relației voastre, cât și pentru viața ta.  

Vezi și: Rețetă pui cu ciuperci și pancetta

related posts

Modifică setările cookies