Horoscop zilnic 13 octombrie 2020. Fecioarele vor avea succes în tot ceea ce fac, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 13 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Deși începutul zilei se anunță aglomerat în planul profesional și n-ai timp să respiri, iar volumul de muncă este mare, vei primi ajutor de la unii colegi. Pentru că Luna traversează zodia Fecioarei și-ți imprimă organizare în detaliu, vei reuși să faci tot ce ți-ai propus pe ziua de azi.

 

Taur

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată să te faci remarcată la locul de muncă, în partea a doua a zilei se schimbă puțin registrul astral și cauți să-ți rezervi timp pentru a-l petrece împreună cu partenerul de cuplu sau pentru pasiunile tale.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiunile gospodărești, pentru a schimba ceva în casă, dacă s-a defectat sau poate ai în plan o reamenajare. În partea a doua a zilei, găsești metode noi de a petrece timpul cu cei dragi. Totodată, un membru al familiei îți dă o idee într-o chestiune, care privește locul de muncă.

 

Rac

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării și te va ajuta în relațiile de serviciu, dar și în relația cu partenerul de cuplu, cu care stabilești programul pentru următoarea perioadă. La serviciu, ar fi recomandat să programezi ședințe, întâlniri și negocieri, pentru că vei înregistra succese.

 

Leu

Ești tentată, astăzi, să faci niște cumpărături pentru amenajarea locuinței, pentru că ai de mult gânduri să schimbi ceva, însă nu erai hotărâtă. Așadar, astăzi ai ocazia, pentru că găsești niște oferte și te poți încadra în buget. Înainte de a achiziționa produsele pe care le dorești, te sfătuiești cu partenerul de cuplu.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi tot ce ți-ai propus, pentru că abilitățile tale de comunicare vor fi scoase în evidență. Ai putea să-ți programezi și întâlniri sau negocieri, pentru că astrele sunt de partea ta, mai ales Venus, micul benefic, aflat în Fecioară, care aranjează lucrurile în favoarea ta.

 

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce intuiție în planurile tale care privesc câștigurile. Gestionezi rațional o sumă de bani și deciziile de natură financiară, pe care le vei lua, îți vor aduce mai multe resurse în conturile tale. Ai învățat să cheltui mai puțin, iar economiile tale au crescut.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce întâlniri plăcute cu prietenii. Posibil să-ți lărgești cercul de cunoștințe, iar dacă ești singură, ai toate șansele să întâlnești o persoană, cu care să ai interese comune și care, în timp, să-ți devină foarte apropiată, dacă nu, chiar partener.

 

Săgetător

Profită de configurația astrală de astăzi, pentru că intuiția te va ajuta într-o conjunctură la locul de muncă! Te poți face remarcată cu o idee sau prin rezolvarea unor probleme, care apar pe parcursul zilei. Totodată, ai relații bune cu superiorii și eforturile tale vor fi răsplătite.

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce inspirație în proiectele tale personale sau privind conceperea unui proiect pe termen lung. Dacă ai în plan să faci o deplasare la o instituție publică sau de învățământ, ai șanse să rezolvi o chestiune pe care ai tot amânat-o.

 

Vărsător

Configurația astrală de astăzi, prin aspectele armonioase dintre Venus, micul benefic, poziționat pe o casa financiară, și Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, aflat în sectorul asociat sferei profesionale, îți aduc decizii inspirate, cu efecte bune în planul financiar.

 

Pești

Contextul astral de astăzi este favorabil încheierii de contracte, parteneriate de afaceri, mai ales că cei cu care desfășori activități sau ești în negocieri, sunt deschiși propunerilor tale. Un alt punct forte este faptul că aveți viziuni comune despre implicarea într-un proiect nou.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies