Horoscop zilnic 13 octombrie 2021. Racii sunt tulburați de un iubit din trecut, care răscolesc sentimente, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 13 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, te poți ocupa de chestiuni financiare nerezolvate, în perspectiva asigurării unui nivel de trai confortabil pentru tine și familie. Totodată, intri în legătură cu persoane importante, iar dialogurile anunță proiecte cu câștiguri însemnate.

 

Taur

 

Apar vești promițătoare, astăzi, care aduc noutăți privind pașii următori ai unei afaceri în care ești implicată.  Contextul astral te ajută să găsești soluții la problemele celor din jur, ideile tale vor fi apreciate de către partenerul de viață, iar la serviciu, de colegi.

 

Gemeni

 

Primești o invitație de la grupul de prieteni de a pleca într-un minisejur, însă trebuie să te organizezi cu partea financiară și astăzi faci eforturi să recuperezi niște sume de bani. În planul sentimental, o insatisfacție, cu care te-ai confruntat zilele trecute, se risipește și lucrurile reintră în normal.

 

Rac

 

Ai parte, astăzi, de emoții puternice. O poveste de iubire mai veche poate reveni în viața ta, tulburându-ți sentimentele și ridicându-ți mari semne de întrebare. Dacă ești singură, îți poți găsi partener, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, observi că nu trebuie să mai faci eforturi pentru ca relația să funcționeze.

 

Leu

 

În prima parte din zi este posibil să întâmpini mai multe obstacole și să ai senzația că-ți irosești energia fără folos. La serviciu, ai parte de înțelegere de la colegi, care încearcă să te ajute. Totuși, stai departe de bârfe și intrigi, pentru că este posibil să pici la mijloc!

 

Fecioară

 

Astăzi, nu-ți poți manifesta dragostea așa cum ți-ai obișnuit partenerul. Mai mult de atât, riști să pici pe panta geloziei și îi pândești în permanență mișcările partenerului. Nu ai încredere în intențiile și acțiunile acestuia și ți se pare că-ți pregătește ceva.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi predispune la conflicte și neînțelegeri, dar și dificultăți de natură emoțională în relațiile cu familia sau cu unii membri. Dacă nu ești atentă, poți provoca conflicte pe care să le regreți mai târziu. Unul dintre motivele de dispută poate fi cheltuielile casei sau administrarea unui buget comun.

 

Scorpion

 

Pentru că ți se propun beneficii financiare sau o mărire salarială, dialogurile de astăzi cu superiorii sau cu persoane cu putere de decizie de la serviciu, te vor impulsiona să muncești mai mult. Implicarea într-un proiect de anvergură, ar putea să te propulseze în carieră.

 

Săgetător

 

Posibil, după aflarea unor informații, pe care unii colegi sau colaboratori cu care desfășori activități, le-au ascuns pentru a obține un interes, vei interveni la superiori pentru a schimba procedurile în sarcinile de la locul de muncă sau dintr-un proiect la care lucrezi.

 

Capricorn

 

S-ar putea ca ziua de astăzi să-ți aducă experiențe emoționale intense, în urma acestora, este posibil să iei niște decizii radicale. Acasă, acordă atenție celor din jur, pentru a evita neînțelegerile! În relația cu partenerul de cuplu apar surprize neplăcute. Problemele din sfera intimă, dar și neînțelegerile privind chestiunile financiare, vă pot îndepărta.

 

Vărsător

 

Din punct de  vedere al sănătății ar putea să apară unele probleme, așa că este recomandat să nu te suprasoliciți. Pot să revină probleme mai vechi, pe care nu le-ai rezolvat la timpul potrivit. În partea a doua a zilei, îți faci un bilanț și decizi reorganizarea planurilor din viața ta.

 

Pești

 

Astăzi, posibil dialogul cu un prieten să te ajute să identifici situațiile din sfera profesională în care greșesti și pe care trebuie să le îndrepți. În planul sentimental, faci eforturi să te reconectezi cu partenerul, după ce clarifici anumite lucruri. În ce privește planul financiar, acesta ar trebui regândit, pentru că ați făcut cheltuieli mari în ultimele luni.

Squid Games pe TikTok
 

related posts

Modifică setările cookies