Horoscop zilnic 13 octombrie 2022. Taurii au parte de câștiguri obținute cu ușurință, ce se întâmplă cu Fecioarele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 13 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna începe să traverseze zodia Gemeni și este posibil să faci niște deplasări neprogramate. Primești invitație de a ieși cu cineva din trecut și nici nu stai pe gânduri, îți iei câteva ore libere și dai curs invitației. În ce privește planul profesional, au loc dialoguri despre planurile de viitor.

 

Taur

 

Luna traversează astăzi casa banilor, iar aspectul armonios, care se formează între Lună și Jupiter anunță câștiguri pe care le poți obține cu ușurință. Posibil să faci și niște cadouri unor persoane dragi. Pe de altă parte, trigonul dintre Lună și Pluton, planeta transformărilor, te ajută să-ți administrezi bine bunurile pe care le deții. În planul sentimental intervin niște discuții mai aprinse din cauza unor informații pe care nu le verifici.


Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi zodia, iar trigonul pe care Marte, din casa personalității, îl formează cu Soarele din Balanță, îți aduce capacitatea de a duce la capăt cele mai dificile sarcini la serviciu. În planul sentimental, însă, opoziția dintre Mercur și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, aduce neînțelegeri, deplasări sau întâlniri amânate.

 

Rac

 

În urma unei conversații cu șefii, astăzi, s-ar putea să fii dezamăgită de viziunea diferită pe o aveți și oricât ai încerca să aduci argumente, nu reușești să ai sorți de izbândă. Decizi să renunți, dar să reiei dialogul când simți că superiorii vor coopera cu perspectiva ta. 

 

Leu

 

Luna începe să traverseze astăzi zodia Gemeni și este posibil să-ți faci planuri cu prietenii, să stai mai mult la povești sau să dezbați anumite subiecte de interes pentru voi. Este o zi favorabilă negocierilor și planurilor de viitor.

 

Fecioară

 

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată să organizezi un eveniment sau o călătorie, în partea a doua, se activează sectorul carierei și s-ar putea să primești vești despre salarizare sau un contract, care își modifică termenii.

 

Balanță

 

Luna traversează astăzi zodia Gemeni și este importantă comunicarea, mai ales că Mercur se află în casa personalității tale. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Soare și Saturn, te ajută să-ți urmărești obiectivele. Este un moment favorabil pentru o avansare datorită realizărilor pe care le-ai înregistrat.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei rezolvi niște chestiuni personale, relaționale. Posibil în a doua jumătate de zi să reușești să discuți cu colegii despre un proiect nou și ce buget aveți nevoie pentru implementare. De asemenea, te preocupă și situația ta financiară, intrarea în posesia unor acte de la notariat sau accesarea unui credit.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi favorabilă dialogului și negocierilor în proiectele profesionale. Posibil și din partea unui prieten să primești o propunere de asociere, pe care va fi nevoie să o analizezi. În funcție de programul și timpul liber, vei accepta sau nu.

 

Capricorn

 

Astăzi se anunță o zi destul de dificilă la locul de muncă. Deși ai nevoie de susținerea partenerului, pentru că apar tot felul de provocări și simți că nu poți face față, acesta se găsește să-ți aducă reproșuri, pentru că nu petreceți mai mult timp împreună.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa iubirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Din punct de vedere sentimental traversezi o perioadă bună. Ești mulțumită de cursul relației, mai ales că aveți multe activități și pasiuni în comun.

 

Pești

 

Posibil astăzi să apară probleme cu casa sau în familie. Aspectul disonant dintre Marte, planeta acțiunii, din casa familiei, și Neptun, guvernatotul tău, poate provoca dispute din cauza unor mesaje înțelese greșit. De asemenea, poți avea un blocaj emoțional și o stare mai puțin plăcută, din cauza unor vești sau informații, pe care le primești de la serviciu.

 

 

related posts

Modifică setările cookies