Horoscop zilnic 13 septembrie 2020. Vărsătorii încheie procesul de vindecare, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 13 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin casa carierei, așa că vei observa o deblocare a proiectelor tale. Vei privi cu mai mult optimism și încredere spre viitor.

Taur

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin casa filosofiei de viață și a înțelepciunii. Cum este guvernatorul casei financiare, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau pe care îi poți primi dintr-o moștenire sau un credit, vei observa o îmbunătățire a situației financiare și poți intra în posesia unor sume de bani, care îți revin de drept.

Gemeni

Vestea bună pentru tine, care privește relația de cuplu, este că Jupiter, guvernatorul casei relațiilor și a mariajului, revine la mișcarea directă, așa că te poți bucura din plin de acest tranzit astral, vei simți o apropiere față de partener, iar dacă ești singură, ia inițiativa și declară-ți sentimentele persoanei pe care o dorești!

Rac

Revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă începând de astăzi, prin casa partenerului, are efect benefic în ce privește relația ta de cuplu. După o perioadă de câteva luni, în care ai reanalizat toate relațiile, acum este momentul să iei și decizii privind viața în comun.

Leu

Pentru tine, revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă prin zodia Capricorn aduce deblocări ale unor proiecte de la serviciu. Cum Jupiter este guvernatorul casei iubirii, vei simți și în sfera sentimentală că lucrurile merg în direcția dorită de tine.

Fecioară

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă prin casa dragostei. Așadar, vei fi surprinsă să vezi că rezultatele eforturilor tale de a te apropia de partener sau de un partener de care ești interesată, vor da roade. Cum Jupiter este și guvernatorul casei familiei, se îndreaptă lucrurile și în relația cu membrii familiei.

Balanță

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă prin casa vieții de familiei. Cum este guvernatorul casei comunicării și a schimbului de opinii, vei observa că relațiile de familie se vor îmbunătăți, grație diplomației și schimbării interacțiunii tale cu ceilalți.

Scorpion

Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei banilor, revine la mișcarea directă de astăzi și se deblochează intrarea sumelor de bani de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Retrogradarea marelui benefic te-a învățat să-ți schimbi obiceiurile financiare și să te descurci cu mai puțini bani.

Săgetător

Te poți considera norocoasă începând de astăzi, pentru că Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, după o perioadă de câteva luni de retrogradare. Vei observa că ai mai multă energie, vitalitate, vei fi mai optimistă în planurile tale de viitor sau cele financiare, pentru că Jupiter traversează sectorul asociat banilor până la finalul anului.

Capricorn

Cu Jupiter, marele benefic, care revine la mișcarea directă de astăzi, prin semnul nașterii tale, vei simți o îmbunătățire a stării tale, îți revine încrederea în forțele proprii și urmează o perioadă, în care vei rezolva favorabil o situație în planul relațiilor personale sau de natură profesională.

Vărsător

După o perioadă de câteva luni, în care Jupiter, marele benefic, a retrogradat, astăzi, revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției, meditației și trecutului. Acum poți lua decizii, pentru că ai avut o revelație și toată izolarea te-a ajutat să te vindeci și să înțelegi că trebuie să lași în urmă trecutul, să privești cu încredere spre viitor.

Pești

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat proiectelor și planurilor de viitor. Așadar, vei putea să reiei un proiect mai vechi, pe care l-ai abandonat sau dacă ai unul acum în desfășurare, vei vedea că se deblochează unele situații și treaba merge mult mai ușor.

FERMA. În Plus - Din culisele emisiunii, cu Cristi Bozgan

related posts

Modifică setările cookies