Horoscop zilnic 13 septembrie 2021. Berbecii au parte de tensiuni în cuplu, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 13 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea să primești, astăzi, niște lecții de viață, de la cineva din anturajul tău în care ai mare încredere. Relația cu partenerul de cuplu este iar tensionată, conflictuală și nu știi cum să mai abordezi lucrurile, astfel încât să fii mulțumită. Dacă faci parte dintr-un cuplu care a avut în trecut mai multe despărțiri și fiecare dintre voi și-a găsit în perioada despărțirii pe cineva, acum aveți tendința sau cel puțin tu ai tendința, să revii la acea persoană.

 

Taur

 

Sectorul asociat banilor, resurselor deținute în comun cu partenerul, intrarea în posesia unor bunuri, a unei moșteniri, a unui credit sau a unui împrumut este tema principală de astăzi. Dacă trebuie să negociezi, trebuie să lași și de la tine, pentru că numai așa vei avea de câștigat. Dacă nu vei proceda așa, este posibil să-ți pară rău mai târziu.

 

Gemeni


Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale. Pe de-o parte, trebuie să ai tact în dialogul cu partenerul de cuplu, pe de alta, la serviciu, s-ar putea să tatonezi terenul privind încheierea unui contract, care nu ți se propune acum pentru prima oară. Ți s-a mai propus și l-ai refuzat, însă acum te-ar tenta să te implici, însă nu dai încă un răspuns.

 

Rac

 

Se anunță o zi activă la locul de muncă. Posibil să negociezi termenii unui contract, să obții bani mai mulți. Relația cu șefii este bună și tensiunile s-au dus. Poate și pentru că ți s-a dat mână liberă să iei decizii. Profită de acest lucru și pune-ți planurile în aplicare!

 

Leu

 

Astăzi ai dialoguri plăcute cu cineva cu care flirtezi sau cu partenerul de viață privind planurile voastre profesionale din următoarea perioadă. La serviciu, dacă ești implicată într-un proiect de creație, astăzi îți poți impresiona șefii și colegii.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște dialoguri pe teme financiare cu familia, privind cheltuielile casei sau administrarea unui imobil sau a patromoniului. S-ar putea să apară și unele tensiuni cu unii membrii ai familiei. În planul relațional încă ai nemulțumiri.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multe dialoguri în jurul unor proiecte sau într-un grup din care faci parte. În planul sentimental vei analiza comportamentul partenerului de viață. Din punct de vedere financiar, primești o sumă de bani neașteptat.

 

Scorpion


Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri privind banii și câștigurile, o plată pe care o ai de făcut, o taxă sau un impozit. Dacă suma este mai mare, s-ar putea să ai ajutor de la familie. Dacă ți se propune o colaborare nouă, vei cere bani mai mulți decât ai fi făcut-o până acum, pentru că experiența și abilitățile te recomandă. Te gândești la modalități noi de a scoate bani în colaborare cu un prieten.

 

Săgetător


Luna îți traversează, astăzi, zodia, respectiv casa personalității și-ți aduce optimism și bunădispoziție. Ești într-o formă bună intelectuală și este recomandat să te folosești de aspectele astrale favorabile pentru a începe un proiect nou sau măcar să-l discuți, să faci o strategie.  

 

Capricorn

 

Astăzi este o zi în care stai și observi din umbră, asculți păreri, pui cap la cap niște informații care ar putea să te ajute în planurile tale profesionale. În urma acestor observații s-ar putea să-ți vină niște idei pe care încă nu le prezinți, dar aștepți momentul potrivit să le expui șefilor.

 

Vărsător

 

Se anunță, astăzi, o zi bună pentru relaționare, pentru a te integra într-un grup cu persoane cu aceleași pasiuni sau preocupări. Totodată, poți avea întâlniri cu prietenii sau cu persoane cu care ai același viziuni despre viață. S-ar putea să apară o perspectivă nouă în direcția profesională spre care te îndrepți.

 

Pești

 

Ții cont, astăzi, de opiniile superiorilor într-o chestiune profesională. Totodată, lupți pentru drepturile tale, ai multe responsabilități, ți se cer niște răspunsuri sau niște situații și ești destul de tensionată, pentru că nu știi dacă te încadrezi în termenul dat de către șefi. Până la finalul zilei vei avea perspective clare de viitor într-un proiect la care lucrezi. 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies