Horoscop zilnic 13 septembrie 2022. Leii sunt astăzi în centrul atenției, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 13 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei te bucuri de energie, curaj și inițiative, pentru că Luna încă îți traversează semnul zodiacal și simți că trebuie să te pui în valoare, să te remarci. În partea a doua a zilei, intervin chestiuni financiare și este posibil să primești niște sume de bani.

 

Taur


În prima parte din zi nu te afli într-o dispoziție prea bună. S-ar putea să fii mai obosită sau să-ți lipsească capacitatea de concentrare. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în semnul nașterii tale. Simți că revii la normal și te poți bucura de o surpriză pe care ți-o pregătește partenerul.

 

Gemeni


În prima parte a zilei este posibil să ceri ajutorul unor prieteni într-o chestiune personală. La serviciu, în echipa cu care lucrezi este posibil să apară divergențe de opinie, ceea ce poate îngreuna munca într-un proiect.

 

Rac

 

Posibil să fii nevoită să stai peste program astăzi pentru a finaliza un proiect sau niște sarcini. Totuși, pe seară vei găsi timp să ieși cu prietenii în oraș, să afli ultimele noutăți și să pregătiți o ieșire în afara orașului peste câteva săptămâni.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să fii în centrul atenției, însă ai grijă că poți intra în dispute pe teme de principii, convingeri și credințe. Evită dialogurile care ar putea să te pună într-o lumină devaforabilă! În partea a doua a zilei, primești vești legate de schimbările, care pot avea loc în conducerea firmei unde lucrezi.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, unele dialoguri pe care le ai cu șefii să ducă la tensiuni. Dacă sunteți sinceri și vorbiți deschis, aveți mari șanse să vă rezolvați împreună problemele. Dar dacă țineți supărare, faceți acuzați și criticați, parteneriatul se poate rupe, așa că mai bine evitați o confruntare!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu tensiuni care apar în familie cu unii membri sau legate de administrarea unor sume de bani sau fonduri comune. Nu lăsa evenimentele care apar să-ți strice relația cu partenerul de cuplu, pentru că ai tendința să-l faci vinovat de diverse!

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei faci eforturi să-ți duci la îndeplinire niște sarcini urgente. Partea a doua a zilei este mai liniștită și reușești să stabilești o întâlnire cu prietenii, fără să-ți mai fie teamă că prioritățile de la serviciu îți strică iar planurile.

  

Săgetător

 

Luna îți traversează sectorul sentimental în prima parte din zi și ai tendința să iei niște decizii pripit, fără să ții cont și de dorințele partenerului sau persoanelor dragi. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când se activează casa muncii. Cum Venus, guvernatoarea casei muncii, traversează casa carierei și a relațiilor cu superiorii, este posibil să iei inițiative și să propui niște idei de implementare în proiecte noi.

 

Capricorn

 

În prima parte din zi s-ar putea cineva din familie să aibă nevoie de ajutorul tău. Nu da curs unor tensiuni din cauza unor neînțelegeri mai vechi! În partea a doua a zilei, este posibil să te înscrii la niște cursuri sau să îți dorești să-ți lărgești orizonturile cunoașterii prin participarea la diferite seminarii sau workshopuri.

 

Vărsător

 

În prima parte din zi comunicarea poate fi deficitară cu cei cu care interacționezi. Este posibil în planul sentimental să înțelegi niște mesaje greșit și de aici să se iște niște dispute. În partea a doua a zilei se activează sectorul casnic și ești preocupată îndeosebi de chestiunile gospodărești, de cumpărături și de achiziționarea celor necesare casei.

 

Pești

 

Contextul astral din prima parte a zilei este posibil să-ți aducă preocupări de natură financiară și cheltuieli neprevăzute sau poate ai uitat să plătești o factură și primești o notificare de plată. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze zodia Taur, așa că ar fi indicat să eviți să duci negocieri. Totodată, ar trebui să fii mai atentă dacă trebuie să rezolvi chestiuni birocratice, care implică acte importante.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies