Horoscop zilnic 13 septembrie 2023. Balanțele au probleme de sănătate, Capricornii au o șansă nesperată în dragoste


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 13 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează, astăzi, sectorul muncii și formează un aspect strâns cu Mercur, planeta comunicării, în partea a doua a zilei, așa că vei fi interesată să rezolvi o serie de chestiuni profesionale. De asemenea, ești atentă la detalii și te sfătuiești cu colegii cum să faceți să îmbunătățiți activitatea.

 

Taur

 

Astăzi, ești interesată mai mult de sfera sentimentală. Aspectul armonios pe care Luna îl formează cu Mercur, planeta comunicării, te invită la dialoguri legate de relație sau cauți niște răspunsuri în planul amoros. S-ar putea să te lovești de niște blocaje de comunicare în raport cu partenerul de cuplu, să aveți viziuni diferite. Nu despica firul în patru, ci lasă lucrurile să se desfășoare normal! 

 

Gemeni

 

Luna traversează, astăzi, sectorul familiei, spațiului de locuit și formează un aspect strâns cu Mercur, guvernatorul tău, așa că preocuparea ta principală va fi administrarea casei, cumpărături, curățenie și achiziționarea unor obiecte, cu care vrei să începi o reamenajare.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să faci mai multe deplasări, să ai întâlniri, ședințe, negocieri și interacționări cu persoane din sfera profesională. Se anunță o zi aglomerată, așa că ai grijă cum îți dozezi energia! S-ar putea să fii mai critică sau să despici firul în patru, lucruri care nu te vor ajuta.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, faci niște socoteli financiare, să fie nevoie să plătești niște facturi mai devreme sau care sunt restante. De asemenea, poți să porți niște negocieri, însă dacă vrei neapărat să închei un contract, ar trebui să lași de la tine.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și formează un aspect strâns cu Mercur, guvernatorul tău. Pot avea loc discuții cu partenerul de cuplu, dar și cu șefii, pentru a stabili obiectivele perioadei următoare. Te interesează și partea financiară, dar încă nu abordezi acest subiect, pentru că simți că nu e momentul.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa frământărilor interioare, izolării și trecutului și este posibil să ai niște trăiri intense, conștientizări, revelații, care pot duce la o vindecare. Dacă se reactivează niște afecțiuni mai vechi, recomandarea astrelor este să îți faci niște programări la investigații.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi activează casa prietenilor, a vieții sociale, planurile și proiectele pe termen lung. S-ar putea să fii cooptat într-o altă echipă, să faci parte dintr-un proiect nou, care te va ajuta să-ți pui în valoare creativitatea, abilitățile și experiența acumulată.

 

Săgetător

 

Astăzi este o zi favorabilă să faci un plan de viitor, să stabilești niște obiective profesionale, să ai întâlniri cu partenerii de afaceri, discuții cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. În relația cu partenerul de cuplu intervin discuții despre unele schimbări, pe care vreți să le operați fiecare în carieră.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să ai mai multe dialoguri cu persoane cu experiență, de la care ai ce învăța. Ești preocupată de pregătirea profesională și de cum să faci o schimbare. Ai idei originale într-un proiect, pe care-l prezinți șefilor. În planul sentimental, dacă ești singură, apar oportunități neașteptate.

 

Vărsător

 

Discuția cu cineva apropiat ar putea să te determine să faci niște schimbări importante pentru tine, în perioada următoare. Ai nevoie de un impuls, dar și de susținere pentru a începe, să scapi de niște obiceiuri, care nu-ți fac bine. Te gândești serios zilele viitoare la un plan de relansare personală.

 

Pești

 

Astăzi, ai dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de casă, administrarea treburilor gospodărești, dar și despre evenimente, care s-au întâmplat în familie, în ultima perioadă, și v-au apropiat mai mult. În planul profesional, poți avea discuții pentru încheierea unor contracte/parteneriate.

related posts

Modifică setările cookies