Horoscop zilnic 14 aprilie 2019. O intalnire interesanta pentru Fecioare, vezi ce se intampla cu Capricornii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 aprilie 2019.

Tag-uri:

Berbec

Trebuie sa rezolvi cateva lucruri pe langa casa astazi. Starea ta este foarte pozitiva, asa ca gasesti energia sa le faci pe toate. Creativitatea te impinge sa aranjezi lucrurile intr-o alta ordine, fie ca e vorba de o redecorare, fie ca e vorba de cateva amanunte din viata ta.

 

Taur

Se pare ca astazi esti inconjurata de copii. Este posibil sa participi la o petrecere sau o adunare care ii include si pe ei. La un moment dat vei avea sansa sa ii rasfeti cu o mica povestioara. Chiar daca pornesti putin neincrezatoare, descoperi ca iti place foarte mult sa iti petreci timpul alaturi de micutii inocenti.

 

Gemeni

Daca o anumita problema pare sa te deranjeze in ultimul timp, astazi gasesti forta necesara sa o rezolvi. Pozitia corpurilor ceresti te ajuta in incercarea ta de a pune lucrurile in ordine.Gasesti cate o solutie pentru multe aspecte si chiar te simti de neoprit!

 

Rac

S-ar putea ca o mica discutie in contradictoriu sa fie surprinzator.. exact ce ai nevoie! Odata ce va eliberati energiile negative si spuneti lucrurilor pe nume, atmosfera pare relaxata si calma.Te bucuri de timpul petrecut in familie si te simti plina de energie!

 

Leu

Energia zilei de azi ii confera vietii sociale un plus de stralucire si te aduce in contact cu persoane cu aceeasi stare de bine. Acest lucru iti va fi extrem de benefic si poate insemna ca vei intalni o persoana dornica de noi aventuri.

 

Fecioara

O intalnire interesanta s-ar putea sa iti redea increderea in oameni, mai ales ca in ultimul timp ti-a fost dificil sa te increzi in cineva. Miscarea planetelor poate insemna ca vei fi influentata de o anumita persoana. Te vei simti fericita si relaxata in compania ei.Este foarte important sa iti recapeti forta si increderea interioara.

 

Balanta

Alinierea actuala a planetelor iti va aduce cu siguranta un zambet pe buze, mai ales cand o persoana din trecut se va intoarce in viata ta.Ar putea fi o persoana de care nu ai putut sa te apropii la acel moment.Indiferent de cat de mult s-au schimbat lucrurile, s-ar putea sa vrei sa-i acorzi o noua sansa!

 

Scorpion

Caldura, stare de bine si mult ras sunt elementele ce caracterizeaza perfect ziua de azi. Daca mergi la o prima intalnire, atunci cu siguranta va fi una reusita.Alinierea planetelor indica faptul ca esti relaxata si increzatoare. O noua relatie ar putea fi chiar un lucru binevenit in viata ta!

 

Sagetator

O persoana iti ofera un sfat care te impresioneaza intr-un mod profund.Simti ca se formeaza noi legaturi, mai ales pentru ca te ajuta sa depasesti o situatie destul de neplacuta.Oricare ar fi motivul, ceva din interior te indeamna sa continui.Asculta-ti instinctul si porneste cu zambetul pe buze in noua aventura a vietii tale!

 

Capricorn 

Pozitia astrelor s-ar putea sa iti ofere un plus de vitalitate.Este binevenita, mai ales ca in ultimul timp ai cam amanat activitatile ce aveau nevoie de atentia ta.O informatie primita te face sa realizezi ca trebuie sa iti reiei programul plina de energie.Te simti de parca ai renascut!

 

Varsator

Nu te preocupa prea mult daca lucrurile nu merg exact cum vrei pe plan amoros. Pozitia astrelor este in proces de eliminare a imperfectiunilor si problemelor din viata ta.Asa ca nu uita, orice rau este spre bine. Continua sa crezi in tine!

 

Pesti

Simti ca inima iti dicteaza tot ce trebuie facut.Esti foarte pasionata de lucrurile din jurul tau.Este posibil sa iti gasesti un nou hobby ce iti va aduce un strop de bucurie si stralucire. Este exact de ceea ce aveai nevoie, asa ca te lasi ghidata de sentimentele pozitive.

related posts

Modifică setările cookies