Horoscop zilnic 14 aprilie 2021. Gemenii încep o relație amoroasă secretă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 14 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Sectorul financiar primește, de astăzi, prezența lui Venus, micul benefic, așa că vor începe să apară și efectele demersurilor tale privind o mărire salarială sau încheierea unui contract extraprofesional. Totodată, îți dorești confort și stabilitate financiară.

 

Taur

 

Cu Venus, guvernatorul tău, începând de astăzi, în casa identității tale, vei avea parte de o perioadă favorabilă în sfera profesională, dar și în cea profesională. Vei fi deschisă către flirt, aventură, cuceriri și o nouă poveste de dragoste.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, în sectorul asociat subconștientului, trecutului, meditației și vindecării. Posibil să dorești să-ți faci ordine în sfera sentimentală, să apară cineva din trecutul tău sau chiar să începi o relație secretă.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, respectiv în sectorul asociat prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi. Așadar, ai toate șansele să te îndrăgostești, în următoarea perioadă, de cineva din anturajul tău sau un prieten să-ți prezinte pe cineva. Totodată, se activează și sectorul planurilor și proiectelor de viitor, semn că vei putea obține o suplimentare a veniturilor, dacă ești determinată să muncești mai mult.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, în sectorul carierei și ambițiilor profesionale. Așadar, fii atentă la oportunitățile, care apar în perioada următoare, și consolidează-ți poziția la serviciu! Posibil să începi să ai sentimente profunde față de cineva cunoscut prin intermediul serviciului.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, în sectorul studiilor, cursurilor de pregătire profesională, a călătoriilor și filosofiei de viață. Urmează o perioadă în care îți dorești să împărtășești aceleași convingeri de viață cu partenerul și dacă ești singură, vei căuta un partener cu care să ai pasiuni comune. Îl poți găsi în mediul academic, la un curs, workshop, într-o călătorie, delegație sau într-o deplasare să rezolvi niște chestiuni birocratice.

 

Balanță

 

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat avantajelor materiale, resurselor pe care le deții în comun cu partenerul, creditelor, datoriilor și intimității. Așadar, vei primi o serie de beneficii financiare, îți poți achita niște datorii, iar în sectorul intim vei dori să reaprinzi flacăra pasiunii.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, în sectorul relațiilor și parteneriatelor. Așadar, pot avea loc împăcări, să clarifici unele chestiuni parteneriale sau să intri într-o nouă relație. În planul profesional, poți să negociezi un contract în favoarea ta. 

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, în sectorul muncii și sănătății. Așadar, este posibil să observi o îmbunătățire a condițiilor de muncă, poți să ai parte de propuneri interesante de afaceri, primești oferte noi de job sau începi un proiect care îți poate aduce mai mulți bani în conturi. În ce privește sănătatea, poți să observi o îmbunătățire a acesteia, iar în sfera sentimentală, te poți îndrăgosti de cineva pe care îl cunoști prin intermediul serviciului.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, în sectorul sentimental. Așadar, urmează o perioadă pasională în planul iubirii, cu oportunități de a începe o poveste nouă de dragoste, dacă ești singură, sau reînvii pasiunea în cuplu. Totodată, creativitatea va fi la cote înalte și-ți poți valorifica un talent.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, respectiv în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Așadar, relațiile de familie pot să se îmbunătățească, îți dorești o renovare și s-ar putea să faci rost de niște bani de la părinți pentru a face modificările pe care ți le dorești.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, în sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor și interacțiunii cu ceilalți. Așadar, urmează o perioadă favorabilă primirii de informații utile, succese la examene, interviuri, oportunități în negocieri și deplasări pentru a rezolva chestiuni birocratice.

 
Cum sa surprinzi, în pozele tale, cerul invadat de OZN-uri. Cel mai nou trend
 

related posts

Modifică setările cookies