Horoscop zilnic 14 aprilie 2022. Fecioarele sunt ispitite să intre într-o relație pasională, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 14 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 8 ianuarie 2023, Luna Neagră va traversa zodia Rac, respectiv sectorul asociat relațiilor de familie, patrimoniului, căminului. Așadar, în următoarele nouă luni, este posibil să fii ispitită să iei niște decizii greșite privind locuința, spațiul de locuit sau relațiile cu părinții. Atenție la tranzacțiile imobiliare și verifică bine înainte să semnezi un contract imobiliar!

 

Taur


Începând de astăzi, Luna Neagră traversează zodia Rac și-ți va activa, până pe 8 ianuarie 2023, sectorul asociat comunicării, gândirii, acumulării de cunoștinte, informațiilor, deplasărilor și relației cu frații. Așadar, este recomandat să fii atentă la modul în care comunici, transmiți informațiile, în negocieri, în susținerea examenelor, interviurilor, dar și privind relațiile cu frații, care se pot strica.

 

Gemeni


Începând de astăzi, Luna Neagră părăsește zodia ta, pentru că intră în zodia Rac, respectiv în sectorul financiar. Așadar, până pe 8 ianuarie 2023, va trebui să fii foarte atentă cum administrezi finanțele, pentru că pot să apară ispite, să cheltui peste măsură, să semnezi contracte, care pot să fie în defavoarea ta. Poți să fii păcălită sau înselată la bani, așa că mare atenție la toate acțiunile financiare!

 

Rac

 

Începând de astăzi, Luna Neagră ajunge în zodia ta și va sta până pe 8 ianuarie 2023. Cum este un element karmic puternic, este posibil, ca în următoarele nouă luni, să te confrunți cu tot felul de frici sau ispite. Influența Lunii Negre se va reflecta în toate aspectele vieții tale. Deși vei fi concentrată pe proiectele tale personale, s-ar putea să fie momente, când vei fi deturnată de la ce trebuie să faci.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Rac și-ți va activa, până pe 8 ianuarie 2023, sectorul asociat subconștientului, trecutului, izolării, meditației, sănătății. Așadar, în următoarele nouă luni, trebuie să acorzi o mai mare atenție sănătății și problemelor, care se pot ivi la serviciu. Atenție la persoanele “binevoitoare”, pentru că este posibil să apară unele încurcături, iar cei în care aveai încredere, te pot trăda. 

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Rac și-ți va activa, până pe 8 ianuarie 2023, sectorul prietenilor și proiectelor personale de viitor. S-ar putea să înceapă probleme cu prietenii sau cu cei cu care ai în derulare proiecte, unii dintre prietenii apropiați să te dezamăgească, să te facă să suferi. Posibil să te îndrăgoștești de cineva din anturaj, să fii ispitită să intri într-o relație pasională, care se poate dovedi că nu a fost cea mai inspirată decizie a ta.


Balanță

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Rac și-ți va activa, până pe 8 ianuarie 2023, sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Atenție la felul în care abordezi anumite chestiuni profesionale, pentru că se poate să faci niște greșeli, să spui lucruri care să-ți afecteze imaginea! Este o perioadă în care recomandarea astrelor este să fii atentă la provocări și la deciziile neinspirate, pe care le poți lua în proiectele profesionale.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Rac și-ți va activa, până pe 8 ianuarie 2023, sectorul asociat principiilor, conștiinței, ideilor, studiilor și perfecționării profesionale, proiectelor personale de viață. Așadar, în următoarele nouă luni, în aceste domenii de viață poți întâmpina blocaje și vei fi derutată în privința direcției pe care trebuie să o urmezi în viață. 

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Rac și-ți va activa, până pe 8 ianuarie 2023, sectorul asociat intereselor materiale, finanțelor deținute împreună cu partenerul, creditele, datoriile, dar și sectorul intim și al transformărilor profunde. Vrei o schimbare, însă Luna Neagră te poate deturna din drumul tău sau te dezorientează să iei decizii financiare greșite. Așadar, atenție la investiții neinspirate, la împrumuturi pe care nu le mai poți recupera, la o moștenire, care îți poate aduce mai multe probleme, decât beneficii!

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Rac și-ți va activa până pe 8 ianuarie 2023 sectorul asociat relațiilor, mariajului, asocierile și parteneriatele profesionale. În următoarele nouă luni pot să apară probleme în relațiile cu ceilalți. Atenție la comunicarea și interacționarea cu partenerul sau partenerii de afaceri, pentru că este posibil să spui lucruri pe care le vei regreta. Relațiile se pot vicia dacă nu ai grijă.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Rac și-ți va activa până pe 8 ianuarie 2023 sectorul asociat sănătății, muncii și activităților profesionale. Așadar, în următoarele nouă luni, este recomandat să fii atentă la relațiile cu colegii, care se pot strica, la o schimbare de serviciu, care pare tentantă, dar nu este ceea ce pare. Atenție și la relațiile sentimentale, pentru că vei avea tendința să începi o relație extraconjugală cu cineva de la serviciu sau cu care colaborezi! 

 

Pești

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Rac și-ți va activa până pe 8 ianuarie 2023 sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, copiilor și distracției. Așadar, în următoarele nouă luni, este recomandată mare atenție la relațiile amoroase. Vei fi ispitită să începi o poveste de iubire pasională cu cineva care este deja într-o relație, existând riscul unor decizii greșite, luate pe baza trăirilor intense. Atenție și la activitățile de distracție, pentru că există tendința de a intra în anturaje, care să-ți aducă probleme!

Ce a inspirat-o pe Rihanna, în România?

 

 

related posts

Modifică setările cookies