Horoscop zilnic 14 august 2021. Săgetătorii sunt răscoliți de o disfuncție organică, află ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 14 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te avertizează că nu sunt recomandate investițiile imobiliare sau speculațiile financiare. Poate doar să inițiezi niște dialoguri să-ți recuperezi niște bani. Totodată, ai intenția să faci o progamare la notar pentru a intra în posesia unor bunuri care ți se cuvin.

 

Taur

 

Astăzi este o ocazie bună pentru a petrece ziua cu partenerul de cuplu sau dacă ești singură, să ieși cu un grup de prieteni, unde ai toate șansele să cunoști persoane noi. Dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să discutați despre achiziționarea unei case sau de întemeierea unei familii.

 

Gemeni

 

Posibil să ai o stare mai puțin bună astăzi și să faci eforturi pentru a face față, pentru că trebuie să participi la un eveniment în familie sau al prietenilor. Contextul astral se schimbă în partea a doua a zilei și reușești să te distrezi, să te bucuri de petrecerea timpului alături de cei dragi.

 

Rac

 

Se anunță o zi cu multă voie bună, întâlniri cu prieteni și petreceri. Distracția este garantată. Nu mai rămâne decât să te prezinți. Ești spontană, deschisă și ai o ocazia de a face cunoștințe noi. S-ar putea să te preocupe și regimul unei locuințe, să ceri niște sfaturi pentru a pune în ordine niște acte, documente ale casei.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, treburile gospodărești și pentru achiziționarea unor bunuri pentru casă. În relația cu partenerul de cuplu este posibil să apară unele probleme de comunicare, conflicte sau tensiuni din cauza unor griji familiale sau a unor evenimente care vă strică planurile.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce mai multe deplasări pe distanțe scurte în scop personal. Posibil să participi la un eveniment important în viața unor prieteni. Așadar, se întrevede o zi cu distracție, socializare și cu șanse să cunoști persoane noi cu care poți lega prietenii. În planul sentimental, s-ar putea să ai parte de o surpriză.

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, să încasezi niște bani pentru a plăti niște utilități, credite sau datorii. S-ar putea să ai parte și de o surpriză plăcută financiară. Weekendul s-ar putea să-ți aducă posibilitatea să pleci în afara orașului, să fii înconjurată de prieteni, cu care să petreci sau să participați la o nuntă, un botez sau o aniversare.

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să fii vedeta zilei, mai ales că Luna îți traversează semnul zodiacal. În planul relațional, ai parte de o surpriză și poți încerca să orientezi sentimentele partenerului în favoarea ta. Totodată, te interesează binele personal, ceea ce alții îți pot oferi și vei fi atentă la sfaturile celor din familie. Din punct de vedere financiar este o zi prosperă.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți tranzitează sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției, sănătății și trecutului, îți poate aduce o stare de izolare, să nu ai o dispoziție tocmai bună pentru relaționare sau pentru treburile gospodărești. Din punct de vedere al sănătății s-ar putea să apară unele disfuncții organice sau unele afecțiuni să fie răscolite, așa că ai grijă! Odihnește-te mai mult și nu-ți mai suprasolicita organismul!

 

Capricorn

 

Luna îți tranzitează astăzi sectorul relațiilor de prietenie și a planurilor pe termen lung. Posibil, să ai niște dialoguri cu prietenii, să-ți împărtășești intențiile tale în sfera profesională și s-ar putea cineva din grupul tău să te recomande într-un proiect sau pentru un job. În planul amoros, contextul astral aduce regenerare, te vindeci de o traumă din trecut și atragi o nouă relație.

 

Vărsător

 

Astăzi, simți nevoia de a lua decizii în planul profesional, pentru că îți dorești să fii mai bine remunerată. S-ar putea să te sfătuiești cu partenerul și de la un dialog relaxat să ajungeți la tensiuni, lucru pe care ar trebui să-l eviți. Motivul conflictelor poate fi administrarea banilor pe care îi dețineți în conturile comune.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru un proiect personal. Îți dorești progres, însă riști să faci niște planuri nerealizabile, pentru că tinzi să visezi cu ochii deschiși. În partea a doua a zilei poți pleca în afara orașului sau participi la un eveniment în familie, o nuntă sau o petrecere, unde te vei distra pe măsură.

 

Șarpe născut cu emojiuri pe spate!

 

related posts

Modifică setările cookies