Horoscop zilnic 14 august 2022. Peștii prind curaj să înceapă o activitate pe cont propriu, ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 14 august 2022.

Tag-uri:

Berbec

 

Contextul astral de astăzi, în care Marte, guvernatorul tău, face un aspect favorabil cu Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin casa carierei, vine să mărească puterea pe care ți-o dă Marte și te determină să-ți următrești scopurile, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le vei întâmpina. Din punct de vedere sentimental, simți o regenerare.

 

Taur

 

Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității tale, primește un trigon de la Pluton, planeta transformărilor și regenerării. Prin urmare, nu te descuraja dacă ai un scop, pentru că vei reuși să-l atingi! Din punct de vedere profesional, ți se oferă ocazia să implementezi o strategie, care va avea succes în domeniul în care lucrezi.

 

Gemeni

 

Astăzi, Marte, planeta acțiunii, în tranzit pe ultimele grade din zodia Taur, respectiv prin casa subconștientului, introspecției și trecutului, primește un trigon, aspect armonios, de la Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa transformărilor. Vei avea niște conștientizări și vei reuși să te reechilibrezi după un eveniment nefericit din viața ta sau care te-a marcat din punct de vedere emoțional.

 

Rac

 

Astăzi, Luna traversează casa carierei, iar Marte, planeta acțiunii, face un aspect de trigon cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Este o zi favorabilă pentru planuri de viitor, pe care să le stabilești cu partenerul de cuplu, iar în sfera profesională unele proiecte încep să capete formă, să faci față oricărui obstacol.

 

Leu


Contextul astral de astăzi, în care Marte, planeta acțiunii, aflată pe ultimele grade din zodia Taur, respectiv prin casa carierei, intră într-un trigon cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa muncii, vine să schimbe lucrurile în bine. Așadar, ai rezistență mare la serviciu și faci față unor provocări. Ești mulțumită de cursul unor evenimente în planul profesional și culegi roadele muncii tale.

 

Fecioară

 

Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, drumurilor lungi, relației cu străinătatea și principiilor de viață, face un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa iubirii și a aventurilor romantice, a creativității și valorificării unii talent. Așadar, se mărește puterea lui Marte și nu te descurajezi așa usor, ci îți urmărești scopurile, fie în planul sentimental, fie în cel profesional.

 

Balanță

 

Astăzi, Marte, planeta guvernatoare a casei relațiilor, intră într-un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin sectorul vieții de familie, căminului și părinților și vine să rezolve niște chestiuni administrative ale locuinței. Totodată, poate avea loc o detensionare a unor relații cu unii membrii ai familiei.

 

Scorpion


Registrul astral de astăzi îți este benefic, pentru că cei doi guvernatori ai zodiei tale, Marte, planeta acțiunii și Pluton, planeta transformărilor profunde, se află într-un trigon, aspect de creație, inspirație, evoluție. Marte din casa relațiilor și Pluton din casa comunicării și învățării vin să-ți rezolve  niște probleme existențiale prin optimism și încredere în forțele proprii. Dacă ai cunoscut de curând pe cineva, este posibil să simți că te afli într-o perioadă de regenerare.

 

Săgetător

 

Trigonul care se formează astăzi între Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa banilor, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii, vine să-ți aducă o perioadă în care ești fericită că-ți poți atinge obiectivele profesionale, ai succes și reușite, iar situația financiară se îmbunătățește de la o zi la alta.

 

Capricorn

 

Te poți considera norocoasa zodiacului, pentru că lucrurile se așează așa cum nici nu-ți imaginai de bine. Resposabil de acest lucru este trigonul, aspect armonios, de creație, evoluție, inspirație, între Pluton din casa personalității și Marte, planeta acțiunii, din casa iubirii, aventurilor romantice și creativității. Ai o mare putere de creație în această perioadă și reușești să impresionezi prin tot ce faci, că este plan personal, relațional sau profesional.

 

Vărsător

 

Posibil trigonul care se formează astăzi între Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa subconștientului și frământărilor interioare, și Marte, planeta acțiunii, pe ultimele grade din casa familiei, să-ți aducă niște revelații legate de viața de familie, acțiunile tale privind niște schimbări pe care intenționezi să le faci în perioada următoare.

 

Pești

 

Posibil niște discuții sau conversații cu prieteni sau cu persoane apropiate, colegi cu care lucrezi într-o echipă, să-ți schimbe perspectiva asupra unor lucruri. Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa comunicării, gândirii, informațiilor face un aspect de trigon cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa prietenilor sau proiectelor de viitor. O idee de proiect ar putea să-ți aducă curajul să începi o activitate pe cont propriu.

related posts

Modifică setările cookies