Horoscop zilnic 14 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de o răsturnare de situație în iubire, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 14 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care îți aduce evenimente neașteptate și răsturmări de situație în sectorul educațional, al străinătății, filosofiei de viață și atașamentelor. Totodată, deschide o nouă etapă și o mobilizare în sfera profesională, iar acțiunile tale vor avea la baza sistemul de valori peste care nu vei trece.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi anunță Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care îți aduce în atenție un context, care privește situația financiară, a banilor care nu provin din salarii, ci dintr-o moștenire, un credit, impozite, datorii, asigurări sau banii pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu. Se deschide o nouă etapă și ești invitată să lămurești o situație financiară.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care îți deschide o nouă etapă în relații, mariaj, în relațiile parteneriale, în ce privește un proces sau un proces de partaj. Totodată, te poți aștepta și la surprize și răsturnări de situație care pot veni în favoarea ta.

 

Rac

 

Sectorul muncii și al sănătății te preocupă îndeosebi, astăzi, pentru că se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător și-ți deschide o nouă etapă în aceste domenii de viață. Dacă ai avut probleme de sănătate, acum vei vedea o ameliorare a stării, poți găsi un tratament care să funcționeze. În ce privesc sarcinile de muncă, poți avea surprize în sarcinile curente de la serviciu sau primești o ofertă tentantă.

 

Leu

 

Un eveniment surpriză sau cu impact emoțional, care dinamizează axa sentimentală, ar putea să aibă loc, astăzi, odată cu formarea Lunii Noi și a Eclipsei de Soare din zodia Săgetător. Fenomenul astral te invită la o nouă etapă în planul iubirii, vei avea parte de trăiri intense și momente de neuitat.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care se formează în sectorul vieții de familie, al părinților și căminului. Se deshide o nouă etapă și ești invitată de către astre să te concentrezi pe familie și casă, unde vei avea parte de niște schimbări bruște sau decizi deodată că vrei să faci schimbări în casă, pe fondul unor evenimente care au loc neașteptat.

 

Balanță

 

Sectorul asociat comunicării, dialogului, învățării, schimbului de opinii, al deplasărilor și interacțiunii cu rudele va fi dinamizat odată cu Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător de astăzi, care poate deschide o nouă etapă în aceste domenii. Totodată, pot să apară surprize și răsturnări de situație în sistemul educațional sau privind obținerea unor acte/documente de la instituții publice. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care îți dinamizează și totodată, deschide o nouă etapă în sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă, din colaborări sau din activități extraprofesionale. Posibil ca fenomenul astral să aibă un impact astral puternic privind șansele de a-ți suplimenta veniturile sau soluțiile pe care le vei găsi într-o activitate profesională.

 

Săgetător

 

Astăzi, te poți considera printre cele mai norocoase native, deoarece Luna Nouă și Eclipsa de Soare se formează în semnul nașterii tale. Așadar, ești inviată să începi o nouă etapă în viața personală. Fenomenul astral aduce schimbări importante, dar și răsturnări de situație în relații sau în căsătorie. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective pentru următorul an.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, care îți activează sectorul subconștientului, al trecutului, meditației, introspecției și vindecării. Fenomenul astral te invită la o nouă etapă, energia Eclipsei îți va orienta energiile spre interior, pentru a-ți face un bilanț și a pregăti un plan de lansare pentru anul viitor.

 

Vărsător

 

Relațiile de prietenie, planurile și proiectele de viitor și grupul din care faci parte vor intra în atenția ta, astăzi, odată cu formarea Lunii Noi și a Eclipsei de Soare din zodia Săgetător. Așadar, ești invitată la o nouă etapă în planul relațiilor sociale. Totodată, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în relațiile de natură profesională, care nu mai funcționează, dar și în ce privește relația de cuplu.

 

Pești

 

Sectorul profesional, al carierei, al imaginii și a statutului profesional va fi activat odată cu Luna Nouă și Eclipsa de Soare din zodia Săgetător de astăzi, care îți deschide o nouă etapă în aceste domenii. Totodată, pot să apară surprize, iar oportunitățile ivite vor duce către o altă direcție în carieră decât până acum.

 

Share în bucate. Papanași fierți și papanași prăjiți

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies