Horoscop zilnic 14 februarie 2019. Leii pot începe o relație frumoasă, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 14 februarie 2019.


BERBEC  

Astăzi vei fi ca o bombă cu ceas, gata să explodezi în orice clipă, de la cel mai mic conflict. Încearcă să te menajezi pe cât posibil și să îți umpli ziua cu activități recreative. 

TAUR

Ziua de astăzi este presărată cu mici discuții cu cei din familie. Dacă ai ceva pe suflet, acum este momentul oportun să porți o discuție serioasă cu persoana care te-a supărat si să încercați să ajungeți la un numitor comun.

GEMENI 

Fii mai atentă la ceea ce spui pentru că s-ar putea să atingi corzile mai sensibile ale unei persoane apropiate și să o rănești fără să ai această intenție. Fii mai diplomată și delicată atunci când transmiți un mesaj.

RAC 

Dacă vrei să te apuci de sport, acum este un moment bun să o faci pentru că te vei ține de treabă și nu vei renunța în scurt timp, așa cum ai mai făcut în trecut. Dacă vrei să dai jos câteva kilograme, este musai să îți faci astăzi un abonament la sală.

LEU  

Dacă ești singură și vrei să schimbi această situație, astăzi nu trebuie să stai în casă. Ieși cu prietenele în oraș pentru că sunt șanse mari să cunoști o persoană interesantă și să începeți o frumoasă relație.

FECIOARA

Nu ai cea mai bună stare în prima parte a zilei, simți că ți s-au înecat corăbiile, dar ziua va fi salvată de prietenii tăi care insistă să îi însoțești în oraș și tot ei vor fi cei care se vor asigura că până spre seară îți va reveni zâmbetul pe buze.

BALANTA

Din păcate, astăzi vei descoperi că în cercul tău de apropiați se află și niște prieteni falsi, în care nu ar fi trebuit să ai încredere. Încearcă să te îndepărtezi de ei, să îi scoți din viața ta, până nu te rănesc și mai tare.

SCORPION

Nu trece ziua fără să ai o discuție aprinsă cu o persoană. Înceară să fii cea mai înțeleaptă și să lași de la tine, astfel încât conflictul să se aplaneze cât mai repede, să nu se facă din țântar armăsar.

SAGETATOR

Un apropiat reușește să te rănească astăzi cu ceea ce îți spune. Nu lua totul personal pentru că nu are nimic în mod special cu tine, ci are o zi mai proastă și îți varsă frustrările pe cine apucă. 

CAPRICORN 

Esti cuprinsă de melancolie și îți lipsește motivația de a te da jos din pat. Totuși, un apropiat îți va fi alături, va fi umărul pe care vei putea să plângi până te vei descărca și te vei simți mai bine.

VARSATOR

Astăzi reușești să rezolvi treburile ce țin de casă și de familie și pe care le-ai amânat toată săptămâna. Din fericire, totul merge strună și scapi repede de aceste taskuri, astfel încât să te poți bucura după bunul plac de restul weekendului.

PESTI 

Dacă îți doreai să faci o schimbare de look, astăzi îți poți face curaj să acționezi în acest sens fără teama că nu vei face o alegere bună. Ba din contra, vei regreta că nu ai luat această decizie mai devreme.

related posts

Modifică setările cookies