Horoscop zilnic 14 februarie 2020. Scorpionii experimentează dorințe intense, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 14 februarie 2020. 


Berbec

Astăzi încerci să recuperezi o sumă de bani, pe care ai împrumutat-o unui prieten. Te ajută foarte mult intuiția într-o problemă financiară. Seara trăiești momente speciale alături de partener, care-ți pregătește o surpriză. 

Taur

Astăzi rezonezi intens cu partenerul și decideți să petreceți o seară romantică. La serviciu, ai nevoie de calm pentru a-ți controla tendința de a intra în dispute cu șefii. Noroc că ai de partea ta o colega, care te liniștește să nu strici relațiile și așa tensionate.

Gemeni

Planurile tale de a merge la o întâlnire astăzi sunt date peste cap de unele evenimente neprevăzute, care apar la locul de muncă. Preiei unele sarcini și încerci să respecți un dead-line într-un proiect. 

Rac

Dacă tu îți programasei să fii cea care-ți surprizi partenerul, vei avea o surpriză, pentru că partenerul ți-o ia înainte. Primești un buchet mare de flori, un cadou și o invitație seara un restaurant.

Leu

Contextul astral de astăzi anunță o zi minunată petrecută alături de cei dragi ție. La serviciu ești foarte comunicativă și găsești soluții la unele probleme financiare. Astfel, salvezi o parte din buget, iar șefii vor fi încântați de acțiunea ta.

Fecioară

Comunicarea cu partenerul de cuplu este favorizată astăzi, așa că nu pierde ocazia și spune-i ce ai pe suflet. Dacă vă susțineți reciproc veți avea numai de câștigat, iar îngrijorările tale cu privire situația din relație nu-și au rostul.

Balanță

Partenerul își face o surpriză și te invită diseară la o sesiune de shopping, să-ți cumperi ceva ce-ți dorești. La serviciu discuți bugetul și iei decizii înțelepte. Îți asculți intuiția și te poți baza pe cei din jur/colegi, ca să obții rezultate.

Scorpion

Cum astăzi Luna îți traversează semnul zodiacal, vei încerca să orietezi sentimentele celor din jur în favoarea ta. Poți să experimentezi sentimente și dorințe intense. Din punct de vedere financiar, ai parte de o zi prosperă, care te obligă să fii eficientă și nu faci nicio mișcare dacă nu ai și tu ceva de câștigat.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te ajută să treci ușor peste disputele în cuplu, al căror motiv sunt banii. Posibil partenerul să afle de niște sume de bani pe care le-ai pus într-un cont fără știrea lui. La serviciu pot să aibă loc niște evenimente neașteptate, venite brusc, care să-ți dea programul peste cap, pentru că vei fi nevoită să faci niște deplasări.

Capricorn

Astăzi trăiești intens totul în sfera sentimentală, mai ales că afli de la unul dintre prieteni că persoana cu care flirtezi de la serviciu, este angajată într-o altă relație. La serviciu, ai parte de un succes într-un proiect în care te-ai implicat în ultima perioadă. Ți se apreciază meritele de către șefi.

Vărsător

Primești astăzi vești bune de la o instituție de la care vrei să obții un act/document, aprobare pentru un credit. Deși aveai de gând să petreci un final de săptămână liniștită, acasă, lucrurile se schimbă brusc și neașteptat și pleci împreună cu niște prieteni într-un minisejur.

Pești

Aspectele astrale de astăzi îți confirmă faptul că schimbările la care aspiri nu sunt imposibile. Dialogul cu un prieten s-ar putea să te ajute să identifici situațiile în care greșesti și care necesită schimbare.

related posts

Modifică setările cookies