Horoscop zilnic 14 februarie 2021. Vărsătorii experimentează dorințe intense, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 14 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce acțiune în partea a doua a zilei, când Luna începe să-ți traverseze semnul zodiacal. Te ajută intuiția într-o chestiune financiară, iar în partea a doua a zilei, petreci momente speciale cu partenerul de cuplu.

 

Taur

 

Deși de o bună bucată de vreme ești într-o continua dispută cu șefii, astăzi, ai intuiție sau îți vine o revelație din astral și decizi să cooperezi într-o situație la locul de muncă, care, până acum, ți s-a părut că ți se impune. În planul sentimental, este nevoie de calm și diplomație pentru a-ți controla impulsurile.

 

Gemeni

 

Posibil, partenerul să-ți pregătească o surpriză și cooperezi cu propunerea acestuia să plecați o zi în afara orașului, să vă relaxați, să luați prânzul și să ieșiți din rutina zilnică. Ești fericită că pleci și te bucuri de o zi spendidă alături de acesta.

 

Rac

 

Dacă zilele trecute te-au preocupat situația financiară și sfera profesională, astăzi ai nevoie de atenție din partea partenerului, de satisfacții în planul sentimental, sufletesc, de siguranță emoțională.

 

Leu

 

Dacă ești singură și există persoane către care ai anumite atracții, nu te grăbi să te lansezi într-o relație până nu-ți dai seama că vă potriviți pe toate planurile! Este posibil să descoperi repede că nu este ceea ce cauți și pentru ca lucrurile să meargă bine între voi, ar trebui să te schimbi tu, lucru pe care nu-l vei face.

 

Fecioară

 

Este posibil ca în acest weekend surprizele să se țină lanț și să te simți apreciată și iubită de către partener. Ești recunoscătoare pentru perioada pe care o traversezi. În partea a doua a zilei, intervin preocupări de natură financiară și te consulți cu partenerul într-o problemă.

 

Balanță

 

Deși ți-ai propus să-ți petreci ziua cu partenerul de cuplu, este posibil ca lucrurile nu se poată desfășura după planurile tale inițiale. Ceva vă oprește să vă bucurați de prezența celuilalt, pentru că intervin niște situații în familie, care vă dau peste capul programul.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți faci ordine în viață, să-ți setezi niște priorități. Dacă dorești să fii productivă, este nevoie să faci eforturi de adaptare, să ieși din zona ta de confort. În felul acesta vei fi productivă și vei câștiga pe măsura așteptărilor.

 

Săgetător

 

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de casă și chestiunile gospodărești, a doua jumătate de zi ți-o rezervi partenerului și relaxării. Totuși, ai grijă ce și cum spui, pentru că pot să apară unele tensiuni în raport cu partenerul. Ajungeți să nu vă mai vorbiți, dacă nu veți știți să gestionați pe loc situația apărută.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri plăcute cu partenerul de cuplu sau cu prieteni apropiați. Dacă au existat probleme în ultima săptămână, ai acțiuni inspirate în relație și reușești să-ți sensibilizezi partenerul, să rezoneze cu tine.

 

Vărsător

 

În planul sentimental, astăzi, poți să experimentezi sentimente și dorințe intense. Din punct de vedere financiar, ai parte de o zi prosperă. Primești un card de cumpărături cadou și nu mai aștepti, iar în partea a doua a zilei, pleci la shopping.

 

Pești

 

Dacă ești singură, în prima parte a zilei, când Luna îți traversează semnul zodiacal, vei încerca să treci peste niște trăiri apăsătoare. Invitația unor prieteni la o plimbare ar putea să te binedispună. Dacă faci parte dintr-un cuplu, contextul astral este favorabil comunicării și treci mai ușor peste niște dispute apărute dintr-un motiv banal.

Olimpiada Mamicilor - episodul 2: Ce trebuie să știe o gravidă despre greutatea corporală în timpul sarcinii

related posts

Modifică setările cookies