Horoscop zilnic 14 februarie 2023. Leii se bucură de momente deosebite alături de perechea de viață, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 14 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi îi faci o surpriză partenerului de cuplu. De asemenea, cu Luna în tranzit prin casa educației superioase și perfecționării profesionale, s-ar putea să fie nevoie să începi niște cursuri, dacă vrei schimbarea funcției sau o avansare. Dacă ești singură, onorezi o invitație în oraș.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să închei un contract care să-ți aducă o serie de avantaje în perioada următoare. De asemenea, te interesează să faci un plan pentru că ai de cumpărat niște bunuri de o valoare mai mare,să intri în posesia unei moșteniri, să accesezi un credit sau să pui în ordine niște acte.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogului în relație, să discuți despre chestiuni mai delicate, despre viitorul relației sau planurile și proiectele profesionale, care ar putea să se interpună între tine și partener, dacă nu reușiți să gestionați timpul.

 

Rac

 

Astăzi se anunță o zi potrivită să discuți cu șefii despre proiectele în care ești implicată. S-ar putea să primești și un buget sau să semnezi un act adițional, să închei o colaborare. Dacă ai aplicat pentru o altă funcție în cadrul companiei sau vrei să schimbi jobul, primești un răspuns favorabil pentru că un prieten te recomandă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi este favorabil poveștilor de iubire, unei aventuri romantice, cucerirea unei persoane sau recucerirea partenerului. Profită de aspectele zilei și bucură-te de momente deosebite alături de perechea de viață!

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești bune pentru casă, mai ales dacă ai solicitat obținerea unor documente. De asemenea, s-ar putea să primești niște vizite surpriză, să primești cadouri, dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu, partenerul ți-a pregătit o surpriză: plecarea într-o călătorie.

 

Balanță

 

Luna traversează astăzi casa comunicării și negocierilor și formează aspecte armonioase cu Jupiter, marele benefic, din casa relațiilor, parteneriatelor și asocierilor. Așadar, urmează o zi favorabilă petrecerii timpului cu partenerul de cuplu. Și-n planul profesional pot avea loc înțelegeri și semnarea unor contracte importante.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce activitate în conturile tale. S-ar putea să cheltui o sumă de bani să îi faci o surpriză partenerului de cuplu, ceva la ce nu se așteaptă. De asemenea, dacă predai superiorilor un proiect sau o strategie pentru proiectelele viitoare, este posibil să primești și un buget pe care să-l administrezi. În funcție de cum te vei descurca cu noile responsabilități, s-ar putea să intri pe altă funcție în următoarele luni.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează zodia și ai nevoie să te afirmi, să comunci, să te întâlnești cu persoane de la care ai ce învăța, să afli lucruri interesante din alte colțuri ale lumii, să mergi la biserică sau să primești vești din străinătate de la familie sau prieteni. Ai dispoziție de studiu și chiar de aventură, dacă ești singură.

 

Capricorn

 

Chiar dacă Luna îți traversează casa frământărilor interioare, vei avea forța și determinare să rezolvi niște chestiuni care țin de casă sau de administrarea unor bunuri. La serviciu faci față provocărilor cu brio, însă atenție ca poți intra în conflicte cu unii dintre colegi!

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să ieși în oraș cu un grup de prieteni, la o petrecere sau întâlnire cu foști colegi. S-ar putea să faci rost și de o colaborare sau să discuți despre termenii unui contract, dacă cineva te vrea în echipa lui.

 

Pești

 

Astăzi este o zi favorabilă afirmării profesionale și pentru obținerea unor avantaje financiare, mai ales dacă ai făcut niște demersuri la o instituție financiară. De asemenea, este posibil să primești de la șefi administrarea unui buget sau să porți niște negocieri salariale.

related posts

Modifică setările cookies