Horoscop zilnic 14 ianuarie 2021. Scorpionii vor cunoaște pe cineva care le va schimba viața, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 14 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului și a surprizelor, revine la mișcarea directă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, încep să se deblocheze finanțele, banii vin la tine și vei munci mai cu spor, știind că vei putea economisi sume importante de bani.

 

Taur

 

Evenimentul astrologic de astăzi este revenirea lui Uranus, planeta schimbărilor, la mișcarea directă, prin semnul nașterii tale, așa că de acum încolo îți va fi de ajutor și vei vedea mult mai bine direcția pe care trebuie să o urmezi în carieră.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor și guvernatorul sectorului asociat filosofiei, principiilor de viață, străinătății, mediului academic și pregătirii profesionale, revine la mișcarea directă. Așadar, urmează o perioadă bună pentru a începe sau relua niște studii sau cursuri sau dialogul cu cineva din străinătate. Blocajele încep să se ducă și ești fericită că începi să vezi rezultate.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta surprizelor, poziționată în zodia Taur, în casa planurilor pe termen lung, a prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi, revine la mișcarea directă și deblochează proiectele și viața socială. Așadar, lucrurile se vor lega mai ușor atunci când interacționezi cu ceilalți.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor, poziționată în zodia Taur, în sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, străinătății, relației cu șefii, revine la mișcarea directă și vei simți o ușurare, pentru că acțiunile tale în sfera profesională se deblochează.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor, poziționată în zodia Taur, revine la mișcarea directă.  Vei observa o deblocare a comunicării cu persoane/rude/prieteni din străinătate. În ce privesc cursurile de perfecționare, schimburile de experiență profesională, susținerea de examene, acestea se vor desfășura mult mai ușor și poți primi un act/document care să ateste o calificare pe care o astepți de mai mult de șase luni.

 

Balanță

 

 

Începând de astăzi Uranus, planeta schimbărilor, poziționată în zodia Taur, revine la mișcarea directă și va debloca unele sume de bani, pe care le aștepți dintr-un credit, moștenire, finanțare, partaj. Este posibil să ai parte de de un câștig neașteptat sau partenerul de viață să își mărească veniturile.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor, poziționată în zodia Taur, în sectorul relațiilor, revine la mișcarea directă și lucrurile pot să reintre în normal, după o perioadă destul de agitată în cuplu. Dacă ești singură, așteaptă-te să apară în viața ta cineva care să-ți schimbe cu totul convingerile și filosofia de viață.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta surprizelor, poziționată în zodia Taur, în casa muncii, revine la mișcarea directă și te invită la negocieri și încheiere de contracte. Vei observa cât de ușor se vor lega lucrurile la serviciu și în toate activitățile extraprofesionale.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta surprizelor, poziționată în zodia Taur, revine la mișcarea directă și va debloca sectorul iubirii, aventurii, romantismului, flirtului. Dacă ești implicată în activități artistice sau de creație, faptul că lucrurile intră într-o direcție dorită de tine în planul iubirii, îți aduce inspirație și un randament ridicat.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta ta guvernatoare, poziționată în zodia Taur, revine la mișcarea directă și vei simți că lucrurile merg spre bine, vei știi ce de făcut și vei putea lua decizii bune privind căminul, viața de familie, spațiul de locuit sau administrarea unui imobil.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta surprizelor, poziționată în zodia Taur, în sectorul comunicării, negocierilor și interacționării cu ceilalți, revine la mișcarea directă, așa că vei gândi mai clar, îți vin idei mult mai ușor și găsești și soluții la unele chestiuni care te frământă.

BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies