Horoscop zilnic 14 ianuarie 2022. Vărsătorii sunt afectați de Mercur retrograd în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 14 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă prin zodia Vărsător, pe care o va traversa până pe 26 ianuarie și continuă până pe 4 februarie prin zodia Capricorn. Așadar, urmează o perioadă de reevaluare a proiectelor profesionale, dar și a relațiilor de prietenie și a grupurilor pe care le frecventezi. Totodată vei reevalua planurile pe termen mediu și lung.

 

Taur

 

Începând de astăzi Mercur, guvernatorul sectorului financiar, dar și al sferei amoroase, intră în mișcare retrogradă și până pe 26 ianuarie se întoarce din drum prin zodia Vărsător, continuând apoi până pe 4 februarie prin zodia Capricorn. Așadar, urmează o perioadă de revizuire a planurilor profesionale. Discuțiile cu superiorii pot fi mai tensionate și poți schimba obiectivele dacă nu găsiți puncte comune și un acord care să mulțumească ambele părți.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, intră de astăzi și până pe 26 ianuarie în mișcare retrogradă prin zodia Vărsător, continuând apoi prin zodia Capricorn până pe 4 februarie. O serie de principii și mentalități încep să fie revizuite, să vezi lucrurile și din altă perspectivă. Totodată, vei reevalua și situația financiară, a datoriilor, taxelor, impozitelor și a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător până pe 26 ianuarie și continuă prin zodia Capricorn până pe 4 februarie. Comunicarea cu partenerul poate avea de suferit, se spun lucruri adunate de mai mult timp, dar se și rezolvă chestiuni relaționale. În ce privește situația financiară a bugetului comun cu partenerul, s-ar putea să începi o reorganizare a cheltuielilor.

 

Leu

 

Mercur, guvernatorul casei banilor și a proiectelor de viitor, își începe astăzi mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător până pe 26 ianuarie și continuă prin Capricorn până pe 4 februarie. Relația cu partenerul sau cu partenerii de afaceri intră sub vizorul tău, mai ales că aveți multe de clarificat. Din punct de vedere profesional renegociezi contracte sau poate reiei niște colaborări mai vechi care au fost întrerupte. S-ar putea să primești și oferte de job noi, însă nu toate aduc sume importante de bani.

 

Fecioară

 

Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă de astăzi până pe 26 ianuarie prin zodia Vărsător și continuă prin zodia Capricorn până pe 4 februarie. O situație care nu-ți place la locul de muncă, privind schimbări care au legătură cu sarcinile, ar putea să te determine să-ți reevaluezi proiectele profesionale. După ce rezolvi situațiile profesionale vin preocupări pentru planul afectiv, revizuiri ale sentimentelor, însă recomandarea astrelor este să nu iei decizii până pe 4 februarie.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur intră în mișcare retrogradă până pe 26 ianuarie prin zodia Vărsător și continuă prin zodia Capricorn până pe 4 februarie. Așadar, începi prin a-ți reevalua sfera sentimentală, relațiile cu copiii și continui cu revizuirea relațiilor de familie, preocupări pentru spațiul de locuit, patrimoniul, dar și administrarea unor bunuri imobiliare.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă până pe 26 ianuarie prin zodia Vărsător, apoi prin zodia Capricorn până pe 4 februarie. Așadar, poți revizui chestiuni care privesc locuința, relația cu familia și modul în care comunici. Poți relua niște cursuri, să susții un examen, o lucrare, un interviu.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 26 ianuarie Mercur retrogradează prin zodia Vărsător, apoi prin zodia Capricorn până pe 4 februarie, când revine la mișcarea directă. Așadar, timp de trei săptămâni se răscolește situația financiară și sectorul asociat comunicării, învățării și negocierilor. Cauți să faci ordine în situația financiară, să obții mărirea veniturilor, să renegociezi niște contracte, înveți lucruri noi, să susții examene restante sau interviuri, proiecte, lucrări. Nu sunt recomande decizii, ci deschiderea unui plan de acțiune, care poate fi revizuit până pe 4 februarie.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 26 ianuarie Mercur retrogradează prin zodia Vărsător, apoi prin zodia Capricorn până pe 4 februarie, când revine la mișcarea directă. Așadar, timp de trei săptămâni ai timp să-ți reevaluezi modul în care câștigi și administrezi veniturile și să-ți faci o autoevaluare, să-ți îmbunătățești abilitățile și cunoștințele.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 26 ianuarie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin zodia ta, respectiv prin casa personalității, timp în care ești invitată să-ți reevaluezi viața personală și cea profesională. Cum Mercur este guvernatorul casei sentimentale, este posibil să apară în viața ta persoane din trecut cu care ai avut o relație, iar întâlnirile sau mesajele de la aceștia să te răscolească. 

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 26 ianuarie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin zodia Vărstor, prin casa subconștientului, sănătății și trecutului, timp în care pot ieși la iveală secrete sau ești nevoită să-ți reevaluezi starea de sănătate. Chiar dacă te vei simți blocată, nu dispera și caută să ai un proces de introspecție, să vezi ce poți îndrepta în relațiile tale, personale, profesionale sau de prietenie.

  

Wine Trips România S2E8 | Carmen Tănase, pe urmele vinului alb realizat din struguri roșii la Vinarte
 

related posts

Modifică setările cookies