Horoscop zilnic 14 iulie 2019. Schimbări majore pentru Raci, vezi ce se întâmplă cu Balanțele 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 iulie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Te bazezi mult pe intuitia ta si iti place sa risti. Desi ai pus la cale o strategie elaborata, vrei sa lasi totul balta si sa-ti asculti instinctul. Rezultatele ar putea fi neasteptate. Gandeste-te bine daca merita. 

 

TAUR

A fost o saptamana plina de provocari la serviciu, asa ca astazi te simti foarte obosita si chiar ai nevoie de o pauza. Nici relatia cu partenerul nu este lipsita de provocari. Planuiti o escapada si ati face bine sa nu  renuntati la planurile voastre. 

 

GEMENI

Viata ta sentimentala devine din ce in ce mai complicata astazi, caci iti sunt aduse la cunostinta cateva fapte trecute care se pare ca l-au deranjat destul de mult pe partenerul tau. Trateaza totul cu rabdare si incredere si lucrurile se vor indrepta.

 

RAC

Nativele din Rac au astazi o ocazie rara de a face o schimbare in viata lor. Poate fi vorba despspre o vacanta, pe care o planuiesc de mult timp, cumpararea unei case, mutarea domiciliului sau chiar aparitia unui nou membru in familie.  

 

LEU

Ai parte de o zi destul de incarcata, care te oboseste atat fizic cat si psihic, dar careia ii faci fata cu succes. De-bia astepti sa termini programul si sa te relaxezi in weekend. 

 

FECIOARA

Iti irosesti inutil energia de-a lungul zilei, iar seara, cand ar trebui sa fii cu adevarat in forma, iti dai seama ca nu mai poti face nimic din ce ti-ai propus. Obosita, iti anulezi planurile si alegi sa te relaxezi sau sa te odihnesti.

 

BALANTA

O zi nesigura. Ai facut niste planuri pe care nu le-ai batut in cuie, iar acum habar nu ai ce urmeaza sa se intample in viitorul foarte apropiat. Nu trebuie sa analizezi mereu totul atat de tarnsant. Putina spontaneitate nu strica niciodata. 

 

SCORPION

Ziua de astazi este orientata fara indoiala spre relatiile personale, astfel incat toata atentia ta se indreapta direct catre persoana iubita, alaturi de care vei petrece cateva zile minunate.

 

SAGETATOR

Incearca sa te comporti cat mai natural si sa nu te implici prea mult la ceea ce se intampla in jurul tau, chiar daca nu va fi usor. Simtiti nevoia sa fiti apreciata de cei din jur, inclusiv de partenerul de viata.

 

CAPRICORN

Trebuie sa-ti stabilesti prioritatile. Desi in general e riscant, pentru tine va fi usor sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura, iar astazi vei reusi sa rezolvi mai multe probleme care ti-au dat batai de cap in ultima perioada.

 

VARSATOR

Trebuie sa fii atenta astazi si sa nu cheltuiesti mai mult decat iti poti permite.  Chiar daca  tu obisnuiesti sa tratezi cu optimism toate situatiile de criza, acum aceasta atitudine nu te va ajuta prea mult. 

 

PESTI

Nu ai niciun motiv de ingrijorare in ceea ce priveste situatia ta financiara. Este momentul sa-ti oferi putin timp tie, pentru a-ti incarca bateriile si a te pregati pentru noile proiecte.

related posts

Modifică setările cookies