Horoscop zilnic 14 iulie 2020. Capricornii fac o cucerire amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 14 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi stă sub semnul surprizelor în sfera financiară, așa că ai grijă și fii precaută, nu acționa sub impulsuri atunci când vine vorba de shopping și analizează bine ofertele primite!

Taur

Configurația astrală de astăzi aduce surprize de natură financiară, iar tu vei fi surprinsă că una dintre ideile tale originale se transformă într-un proiect amplu. Nici în planul relațional nu sunt excluse evenimente neprevăzute.

Gemeni

Posibil astăzi să rezolvi o serie de chestiuni care privesc obținerea de acte, documente oficiale sau medicale ale unuia dintre membrii familiei. În partea a doua a zilei, pregătești un plan de acțiune pentru un proiect umanitar.

Rac

Ziua de astăzi stă sub semnul surprizelor și răsturnărilor de situație în planul proiectelor avute în derulare, dar și în relația cu prietenii sau cu persoane cu care deșfăsori activități în comun. În partea a doua a zilei, este posibil să ai parte de o surpriză de la prieteni, dacă a fost ziua ta de naștere de curând.

Leu

Contextul astral de astăzi aduce evenimente supriză în sfera socio-profesională, în ceea ce privește conducerea firmei unde lucrezi sau evenimentele pot avea legătură cu cariera partenerului de viață, care vine cu vești legate de schimbarea jobului într-un domeniu cu totul nou.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi te ajută să-ți exprimi ideile într-un mod simplu și concis la locul de muncă. Dai dovadă de originalitate și ușurință în adoptarea unor idei noi, practice. Dacă intri în dispute cu unii colegi, crezi cu tărie că ai putea să le schimbi mentalitatea. 

Balanță

În fața situațiilor care apar astăzi în planul financiar, dai dovadă de detașare sau reacționezi într-un mod ingenious și găsești soluții originale la unele probleme apărute în administrarea banilor. Posibil unele experiențe intense prin care treci să te învațe să accepți schimbarea și să nu-ți fie teamă să acționezi într-un mod inedit.

Scorpion

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți descoperi propria originalitate în relațiile cu ceilalți. Îți dorești o relație deschisă cu partenerul de viață și-l vei încuraja să-și exprime și el unicitatea pentru a evolua. Consideri că nevoia de progres trebuie încurajată, așa că vei contribui la crearea unei relații de acest gen.

Săgetător

În ultima perioadă cele mai importante schimbări se petrec în sfera profesională. Astăzi este una dintre acele zile, în care vei realiza că inovația și progresul sunt esențiale. Totodată, dacă ești nemulțumită de actualul loc de muncă, care simți că nu ți se mai potrivește, vei lua decizia să-l schimbi.

Capricorn

Contextul astral de astăzi este favorabil progresului în activitățile din timpul liber, care sunt vitale pentru afirmarea independenței tale. În partea a doua a zilei, este posibil să cucerești pe cineva prin deschidere și originalitate în declarații.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi aduce evenimente care privesc familia, căminul și spațiul de locuit. Dacă ai în plan să faci niște schimbări în locuință sau chiar locuința, familia va fi cea care te va susține.

Pești

Astăzi, cooperezi bine cu colegii într-un proiect care ar putea să vă aducă succese în perioada următoare. Configurația astrală a Lunii cu Uranus, imprevizibilul, ar putea să-ți aducă și evenimente neașteptate în negocieri, deplasări sau întâlniri.

Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu, declarație șocantă despre Sore, colega lui de la de ”Pariu cu viața”

related posts

Modifică setările cookies