Horoscop zilnic 14 iulie 2022. Balanțele reînvie flacăra pasiunii cu partenerul, ce se întâmplă cu Scorpionii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 14 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ești deschisă unor dialoguri cu familia, care privesc anumite cheltuieli sau administrarea unor fonduri financiare pe care le deții în comun cu unul dintre membrii familiei sau un părinte. Totodată, poți găsi soluții originale la o chestiune locativă.

 

Taur

 

Astăzi cooperezi foarte bine într-o chestiune care ține de carieră sau imaginea ta. Îți faci ordine în activitatea profesională și s-ar putea să fii tentată să rupi un contract, însă aspectul armonios dintre Mercur, planeta comunicării, și Uranus din zodia ta, te ajută să găsești o punte comună de comunicare cu cei cu care desfășori activități.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, guvernatorul tău, face un aspect armonios cu Uranus din zodia Taur, îți aduce intuiție, dar și o soluție într-o chestiune care privește casa, familia, părinții. Trebuie doar să cooperezi, pentru că astrele îți vor arăta ce direcție să urmezi.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi este favorabil dialogurilor care privesc noi colaborări, de pe urma cărora să obții mai ușor niște sume de bani. S-ar putea să ai niște idei originale, pe care să le împărtășești celor cu care lucrezi sau unui prieten cu care îți dorești să ai o afacere proprie. Totodată, poți avea o surpriză din partea unui prieten.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile curente de la locul de muncă și este posibil să cooperezi cu o propunere din partea șefilor de a trece pe un alt post. Chiar dacă nu ești convinsă că schimbarea este benefică, vei vedea pe parcurs că este ceea ce ai nevoie în momentul de față.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru implicarea într-un nou proiect la locul de muncă. Sau poate revii la o activitate pe care ai mai desfășurat-o. Aspectul armonios între Mercur, guvernatorul tău, din casa proiectelor și prietenilor și Uranus, planeta schimbărilor, te determină să cooperezi cu propunerea făcută. Mai mult de atât, găsești soluții la unele probleme de la serviciu.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru administrarea unor sume de bani, care provin dintr-o moștenire sau un credit/împrumut. Ești tentată să faci niște speculații financiare, care-ți vor aduce mai mulți bani în conturi. În sfera intimă, reușești să ai un dialog deschis cu partenerul, să reînviați flacăra pasiunii.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi cu multe surprize care vin din partea partenerului de cuplu sau a celor cu care lucrezi. Sectorul comunicării este activat și-ți susții cu tărie niște convingeri. În planul sentimental, ești tentată să-I faci o surrpiză partenerului de cuplu, să achiziționezi un sejur de câteva zile.

 

Săgetător

 

Sextilul care se formează astăzi între Mercur din zodia Rac, respectiv din casa intereselor financiare, cu Uranus, planeta schimbărilor și surprizelor, din casa muncii, aduce dialoguri și soluții originale într-o chestiune profesională. S-ar putea să negociezi în favoarea ta niște contracte sau să faci niște schimbări în sarcinile de zi cu zi.

 

Capricorn

 

Sectorul sentimental este activat astăzi de sextilul dintre Mercur din zodia Rac, respectiv casa relațiilor și Uranus, planeta surprizelor, din casa iubirii și aventurilor romantice. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul privind intențiile voastre de a pleca într-o mică vacanță. Dacă ești singură, cooperezi cu o persoană care vine spre tine și-ți face o invitație de a ieși la o întâlnire.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi aduce vești surpriză de la locul de muncă, legate de activitatea și sarcinile de muncă. Posibil, schimbările care vor avea loc să te avantajeze, așa că nu-ți rămâne decât să cooperezi cu situația de față.

 

Pești

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi și te irită orice situație stresantă care vine spre tine. Vrei să stai liniștită, izolată, cu gândurile și frământările tale, fără să te mai încarci cu problemele altora. În planul sentimental stai bine, iar relația cu persoana iubită sau cu copiii se poate îmbunătăți printr-o comunicare deschisă și cooperare.

related posts

Modifică setările cookies