Horoscop zilnic 14 iunie 2021. Capricornii intră pe nepusă masă într-o relație amoroasă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 14 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna cu trăiri intense în planul sentimental. Posibil să iei initiative într-o relație care se poate transforma într-o poveste de iubire. Dacă ești părinte, posibil să apară unele conflicte cu copiii, iar comunicarea ar putea să te ajute să lămurești niște situații.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce un conflict cu unul dintre părinți, care se amestecă în viața ta personală, cea cu partenerul de cuplu sau în sfera profesională. La serviciu, chiar dacă simți o confuzie și nu vezi drumul în carieră, reușești să ai susținerea unei persoane cu putere de decizie.

 

Gemeni


Posibil, astăzi, să ripostezi și să nu-ți poți controla agresivitatea din comunicarea cu interlocutorii tăi. Prezența lui Marte în sectorul comunicării se va simți tot mai des în perioada următoare, iar astrele te sfătuiesc să te gândești de două ori înainte să intri în conflicte, pentru că ți se va răspunde cu aceeași monedă.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiunile financiare, mai ales că ești determinată să obții mai mulți bani. Îți cunoști valoarea și vrei să obții o salarizare pe masură. În caz contrar, decizi să-ți cauți un alt job. Totuși, nu este o zi favorabilă pentru a cere o mărire salarială, chiar dacă astrele îți dau acest impuls.

 

Leu

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul personalității și-ți imprimă determinare, ambiție și energie multă. Așa că, este o zi favorabilă să ai initiative și să-ți îndeplinești obiectivele. Chiar dacă apar dispute în planul partenerial, nu te vei abate de la drumul tău profesional.

 

Fecioară

 

Stresul din ultima perioadă, în unele chestiuni financiare, pe care încerci să le rezolvi, își va spune cuvântul astăzi. Așa că, recomandarea astrelor este să te reechilibrezi, să-ți aduni forțele și să-ți schimbi atitudinea față de probleme. Meditația, introspecția și poate, o zi liberă, ar putea să te ajute să vezi unele soluții. În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate.

 

Balanță

 

S-ar putea, astăzi, să intervină o situație între tine și un prieten și chiar să rupi o legătură din cauza unor derapaje ale acestuia. În relația cu partenerul de cuplu, s-ar putea să se ivească un blocaj emoțional și chiar o transformare neașteptată.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce impulsuri de afirmare, de a ieși în față în sfera socio-profesională. Totodată, poți să ai unele confruntări cu șefii sau să-ți impui punctele de vedere, fără să ții cont de opiniile acestora sau de deciziile, care deja au fost luate.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să realizezi unele lucruri privind convingerile și atașamentele, filosofia de viață și sistemul de valori. Pe tot parcursul zilei vei avea dialoguri cu partenerul de cuplu pe aceste teme și vei încerca să iei niste decizii care privesc noua direcție profesională.

 

Capricorn

 

Astăzi, ai preocupări pentru chestiuni financiare și te gândești cum poți să faci o strategie de economisire a unor sume de bani. În partea a doua a zilei, intervine o chestiune relațională, un eveniment care poate să schimbe cursul unei relații sau intri neașteptat într-o relație romantică.

 

Vărsător

 

Atenție, astăzi, la relațiile parteneriale, în special cele profesionale! Posibil să fii decisă să semnezi un contract, însă apare un blocaj, un eveniment neprevăzut, care schimbă cursul unui contract. În planul personal este posibil să apară unele discuții cu partenerul de cuplu, legate de spațiul de locuit, locuința sau chestiunile gospodărești.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul muncii, îți aduce schimbări la serviciu. S-ar putea să fie vorba de o avansare sau o funcție care-ți revine în urma evaluării șefilor. Atenție în partea a doua a zilei la efortul depus sau la stres, pentru că este posibil să ai parte de disfuncții organice, care-ți pot afecta randamentul intelectual!

Prințul Harry vrea pace cu Regina!

related posts

Modifică setările cookies