Horoscop zilnic 14 iunie 2022. Balanțele au parte de conflicte cu partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 14 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care activează sectorul cunoașterii, ideilor, principiilor, sistemului de valori, călătoriilor, schimburilor de perfecționare profesională și proiectelor personale. Au loc încheieri de etape sau poți culege roadele unor demersuri privind un proiect de anvergură. Totodată, relațiile cu străinătatea se amplifică și s-ar putea să apară o situație, care să te oblige să iei niște decizii pe termen lung.

 

Taur


Luna Plină care se formează, astăzi, în zodia Săgetător, marchează finalizarea unor proiecte, care au legătură cu interesele financiare, o moștenire, administrarea unor sume de bani, bunurile și banii pe care le deții cu partenerul de cuplu, dar și sfera intimității, unde poate să apară o criză, care să ducă la rezolvarea unei situații în cuplu.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care marchează finalul unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale/parteneriale. Dacă ești singură, fii atentă la oportunitățile și șansele care vin spre tine, pentru că este posibil să intri într-o relație pe termen lung!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Săgetător, care marchează finalul unei etape la locul de muncă, încheierea unui proiect sau a unei activități profesionale/job. Totodată, s-ar putea să primești aprecieri de la șefi sau să fii cooptată într-o nouă echipă. Din punct de vedere al sănătății este posibil să apară unele disfuncții organice. Odihna și detașarea față de factorii de stres ar putea ajuta.

 

Leu

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează pe sectorul sentimental, al aventurilor romantice, creativității, copiilor și vacanțelor. Pot avea loc încheieri de etape în planul amoros sau dacă ești singură poți intra într-o relație nouă, pe termen lung. Dacă ești părinte, ai parte de un succes al copiilor.

 

Fecioară

 

Contextual astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, bazelor emoționale și relațiilor cu părinții. Posibil să apară o criză în familie, care va scoate la suprafață unele situații, care necesită rezolvare. Totodată, este posibil să finalizezi niște lucrări la casă sau să rezolvi niște chestiuni familiale.

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, învățării, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Fenomenul astral marchează finalizarea unor studii, cursuri, aflarea unor informații prețioase, care vin în avantajul tău. În relațiile cu rudele, în special ale partenerului, pot să apară niște conflicte, să iasă la suprafață niște nemulțumiri.

 

Scorpion

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este activat, astăzi, de Luna Plină din zodia Săgetător, care poate aduce sume însemnate în conturile tale, negocieri favorabile, dar și cheltuieli mai mari.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul identității tale. Poți să ai parte de încheieri de etape sau înregistrezi un succes. Totodată, te poți aștepta la o amplificare a trăirilor și emoțiilor, pe fondul unor nemulțumiri. Cum ești cunoscută ca fiind o persoană înțeleaptă, cu înțelegere profundă și cu capacitatea de a găsi soluții miraculoase în situații limită, vei reuși și de data aceasta să gestionezi o criză.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului, introspecției. Apar crize, momente dificile și vei fi nevoită să-ți faci un bilanț în sectorul familial. Vei avea niște revelații, care te vor duce într-o direcție mai bună decât cea pe care o anticipai.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care dinamizează sectorul prietenilor, protectorilor, planurilor și proiectelor pe termen lung. Fenomenul astral poate aduce evenimente favorabile în planul relațiilor de prietenie, o amplificare a vieții sociale, culegerea roadelor unui proiect, dar și o criză în relația cu un prieten.

 

Pești

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul carierei, activităților profesionale, relațiilor cu șefii, cu personae cu autoritate sau cu străinătatea. Fenomenul astral aduce încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, obținerea unei funcții sau a unor aprobări/acorduri de la diferite instituții.

related posts

Modifică setările cookies