Horoscop zilnic 14 mai 2020. Vărsătorii sunt forțați să ia o decizie importantă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 14 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Jupiter, marele benefic, îți începe de astăzi traseul retrograd prin casa carierei și a reputației profesionale, semn  că urmează o perioadă de câteva luni în care îți vei regândi strategiile ce privesc sfera profesională.

Taur

De astăzi, de când Jupiter își începe mersul retrograd, vei observa că trebuie să refaci planul pe termen lung privind banii, cheltuielile, banii pe care îi deții împreună cu partenerul. Cum este guvernatorul unei case financiare, în retrogradare lucrurile se vor mișca mult mai încet și vei avea tot felul de blocaje și amânări în încasarea sau recuperarea unor sume de bani.

Gemeni

Retrogradarea lui Jupiter, planeta guvernatoare a casei relațiilor, prin casa intimității, ar putea să te ajute să scoți la iveală niște probleme mai vechi care țin de încredere în cuplu. Totodată și sumele pe care le dețineți în comun vor fi în vizorul tău și vei dori să fii independentă.

Rac

De astăzi, Jupiter, guvernatorul casei serviciului, își începe retrogradarea prin casa parteneriatelor de afaceri și a cuplului. Așadar, urmează câteva luni în care vei începe o reevaluare a relației de cuplu în care te afli, dar și asupra contractelor de muncă și de colaborare. Nu ar fi recomandat să semnezi contracte noi decât după ce verifici bine termenii.

Leu

Începând de astăzi, Jupiter, planeta care guvernează sfera sentimentală, flirturile și aventurile, își începe mersul retrograd. Așadar, dacă vrei aventură, lucrurile se complică și va trebui să depui mai mult efort, iar dacă ești într-o relație, trebuie să începi să devii responsabilă, să iei lucrurile mai în serios și să-ți reevaluezi sentimentele față de persoana iubită.

Fecioară

De astăzi, Jupiter, guvernatorul sectorului vieții de familie, dar și al căsniciei sau relațiilor, își începe mersul retrograd pentru următoarele luni. Așadar, nu este exclus ca acțiunile tale în ceea ce privesc regimul unei locuințe sau privind relația de cuplu să aibă blocaje sau amânări sau să nu iasa totul așa cum îți dorești sau stabilești. Rolul acestui tranzit este să nu sari peste etape și să faci lucrurile cum trebuie. 

Balanță

Jupiter, marele benefic, își începe de astăzi, tranzitul retrograd prin sectorul familiei, al locuinței și al relației cu părinții. Cum este guvernatorul casei comunicării și al informației, urmează o perioadă în care poți aborda subiecte sensibile în viața de familie sau în ce privește regimul unei locuințe. Totodată, poți începe niște demersuri pentru cumpărarea unei case/o mutare. Informează-te corect înainte să iei o decizie majoră!

Scorpion

De astăzi, Jupiter, guvernatorul casei banilor, își începe retrogradarea prin casa comunicării și a negocierilor, unde, timp de mai multe luni, va trebui să fii atent la ce/cum comunici/transmiți. Totodată, îți poți renegocia salariul sau să începi niște cursuri de perfecționare pentru a putea solicita o mărire salarială.

Săgetător

Începând de astăzi, Jupiter, guvernatorul tău, își începe retrogradarea prin casa banilor munciți, așa că te poți aștepta în următoarea perioadă la blocaje și amânări în încasarea banilor. Trebuie să fii atentă cum gestionezi resursele pe care le deții și să-ți schimbi atitudinea față de cum cheltui banii.

Capricorn

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, începe să retrogradeze prin casa personalitării tale, așa că nu va mai avea aceeași putere și ar fi indicat să te suprasoliciți mai puțin, să adopți un stil de viață sănătos, cu mai multă odihnă, să începi o autoevaluare și să îndrepți unele lucruri.

Vărsător

De astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin casa subconștientului, a izolării și a trecutului, semn că urmează o perioadă în care trebuie să elimini din viața ta tot ce nu îți mai folosește și te ține în loc să evoluezi. Vei avea și tot felul de frământări interioare, aduceri aminte legate de persoane din trecut.

Pești

Jupiter, patronul tău, își începe de astăzi mersul retrograd prin casa prietenilor, a grupurilor sociale și a planurilor de viitor, ceea ce ar putea aduce amânări și blocaje în proiectele pe termen lung. Acest lucru va scoate la iveală unele probleme și vei fi nevoită să reanalizezi colaborarile sau relațiile cu anumite persoane cu care este posibil să închei o etapă/relație.

Trending Review cu Daragiu - Episodul 28

related posts