Horoscop zilnic 14 mai 2021. Leii au discuții cu iubitul pe tema banilor, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 14 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Comunicarea joacă un rol important, astăzi, într-un proiect pe care îl ai în derulare. Cineva din anturajul tău ar putea să-ți ofere niște sfaturi utile, să găsești niște soluții potrivite la unele probleme apărute. Ideile tale sunt susținute din astral.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce oportunități de natură financiară. Ți se oferă ocazia să lucrezi într-un proiect pe termen lung, iar cei care îți fac această ofertă sunt foști șefi sau persoane cu care ai lucrat în trecut și care ți-au apreciat munca.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu ajutor financiar, să-ți rezolvi unele probleme de natură financiară. Așadar, vei găsi surse noi de venit, ți se propun oferte de colaborare pe termen lung. Deși ar trebui să colaborezi într-un domeniu care nu are legătură cu activitatea ta, te vei adapta foarte bine, așa că nu-ți face griji!

 

Rac

 

Nu te afli într-o stare prea bună, poate pentru că mai multe planete îți traversează sectorul subconștientului și al izolării și resimți stresul și oboseala acumulate. Te frământă unele chestiuni financiare, însă ai ajutor astral și primești niște bani sub formă de bonus pentru activitatea ta.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu legate de planurile voastre comune. În ce privește partea financiară, aici este o problemă, pentru că nu reușiti să găsiți o cale de a achita unele datorii sau de a intra în posesia unor drepturi care vi se cuvin.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră, relația cu șefii sau cu diferite instituții de la care ai de obținut o aprobare. Nivelul tău de energie este susținut, ai randament intelectual ridicat și ți se oferă ocazia să preiei un proiect sau conducerea unei echipe.

 

Balanță

 

Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, educațional sau care are legătură cu copiii, contextul astral de astăzi îți aduce inspirație și primești ajutor să scapi de o problemă mai veche. Și relațiile sentimentale sunt susținute și dai dovadă de maturitate și responsabilitate atunci când abordezi subiectele importante pentru viața de cuplu.

 

Scorpion

 

Încerci, astăzi, să-ți faci un plan pe termen lung în ce privește administrarea finanțelor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu. Planurile voastre legate de administrarea unor bunuri de valoare mai mare, un imobil sau patrimoniu ar putea prinde contur, în perioada următoare, pentru că ai susținere astrală.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți susține ideile, negocierile și încheierea unor parteneriate profitabile. În sfera relațională, este posibil, împreună cu partenerul de cuplu, să găsiți o soluție la o problemă financiară și chiar să scapi de o datorie, pentru că primești ajutor astral.

 

Capricorn

 

Sectorul muncii este cel activat astăzi și vei avea parte de oportunități de suplimentare a veniturilor sau te implici într-un proiect, în care vei primi o sumă de bani în plus. Acest lucru ar putea să te motiveze să mergi mai departe și să oprești căutările unui alt loc de muncă.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, mai ales dacă ai în plan o aventură cu cineva cunoscut de curând. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi sau dacă flirtezi de ceva vreme cu o persoană, este momentul să-ți relansezi relația sau să treci la acțiune, dacă ești singură. Dacă ești părinte, relația cu copiii este bună și iei decizii înțelepte atunci când vine vorba despre educarea lor.

 

Pești

 

Dacă lucrezi de acasă, astăzi, este o zi plină și la serviciu și în activitățile gospodărești. Posibil, pe după-amiază să primești și vizita unor prieteni. Din conversațiile cu aceștia ar putea să apară o idee de proiect, care se poate materializa în perioada imediat următoare. Îți dorești să fii propriul șef, să ai afacerea ta, să fii independentă și să nu mai depinzi de alții.

 

related posts

Modifică setările cookies