Horoscop zilnic 14 mai 2022. Capricornii realizează că iubirea pe care o căutau era chiar lângă ei, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 14 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea ca o discuție pe care o porți, astăzi, cu partenerul de cuplu să-ți deschidă ochii și să realizezi că ai greșit în multe dați. Acesta a trecut cu vederea derapajele tale, așa că ai în plan să-i faci o surpriză, să-i arăți cât de mult îl iubești.

 

Taur

 

Deși este zi liberă, cel puțin în prima jumătate de zi vei munci. Dacă cineva pare că-ți stă în cale, s-ar putea să nu reacționezi prea bine. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în sectorul relațiilor, și s-ar putea să nu te poți abține să fii agresivă sau chiar să-ți manipulezi partenerul. Recomandarea astrelor este să găsești o metodă mai blândă să obții ce-ți dorești.

 

Gemeni


În prima parte a zilei ești entuziasmată de un mesaj, pe care îl primești și realizezi că trebuie să dai curs invitațiilor, să ieși din zona de confort, să nu mai găsești motive să faci cu totul altceva, mai puțin să socializezi. Nu mai da înapoi în fața unor ocazii, care ar putea să-ți schimbe viața!

 

Rac

 

În prima parte a zilei, Luna îți traversează casa familei și vei fi preocupată să rezolvi o serie de chestiuni gospodărești. În partea a doua a zilei, însă, se schimbă registrul astral și s-ar putea să apară ceva neașteptat, să fii surprinsă de niște informații. Dacă ești singură, o nouă oportunitate în relație îți bate la ușă.

 

Leu

 

Posibil, în prima parte a zilei, să fii foarte stresată, pentru că se ivește ceva urgent de făcut pentru serviciu sau ai de finalizat un proiect. Ești pe cale să amâni o ieșire, însă în ultimul moment îți dai seama că reușești să termini și să-ți vezi și de programul stabilit cu partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Ziua se anunță cu multe deplasări pentru a rezolva chestiuni ale casei. Poate ai ceva de cumpărat și ai găsit o ofertă de nerefuzat sau mergi la shopping să-ți împrostătezi garderoba. Posibil în drumurile tale să te întâlnești cu persoane, pe care nu le-ai mai văzut de mult, așa că s-ar putea să-ți petreci toată ziua în oraș. Dacă ești părinte, atenție la disputele cu copiii!

 

Balanță

 

Ziua se anunță cu multe cheltuieli și socoteli financiare. Partenerul îți spune că ești prea preocupată de acest aspect al vieții și mai ales de faptul că vrei să-ți reevaluezi resursele, de care dispui, pentru a păstra nivelul de siguranță de care ai nevoie.

 

Scorpion

 

Astăzi, îți trec prin minte multe idei și vrei o schimbare în modul de viață. Luna îți traversează casa identității și s-ar putea să fii mai sensibilă. Pe măsură ce treci de la o stare la alta, recomandarea astrelor este să-ți păstrezi echilibrul, atunci când simți că lucrurile se complică.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu activarea axei muncii și sănătății, unde vor avea loc evenimentele zilelor viitoare. Recomandarea astrelor este să te odihnești mai mult, să nu te suprasoliciți și să încerci să te reechilibrezi. Poți evita niște complicații, dacă vei avea mai multă grijă de tine!

 

Capricorn

 

Astăzi, apar noi provocări într-o manieră surprinzătoare, de parcă ți se citesc gândurile sau dorințele. Se activează casa vieții sociale, a prietenilor și grupurilor de apartenență, dar și axa sentimentală. Este timpul să privești în jurul tău, pentru că s-ar putea ca persoana pe care o cauți, să fie lângă tine și să nu o fi observat până acum.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat credințelor, principiilor și sistemului de valori. Traversezi o perioadă de redefinire a țelurilor și la fiecare pas, te trezești că cei cu care interacționezi au alte viziuni decât ai tu. În planul sentimental, ai impresia că lucrurile nu se mișcă pe atât de repede precum ai plănuit sau mai mult de atât, nu se mișcă deloc.

 

Pești

 

Astăzi, trebuie să fii prudentă în administrarea sumelor de bani, pentru că ai tendința să achiziționezi lucruri pe care apoi să le returnezi sau să regreți achizițiile făcute. În ce privește sectorul profesional, așteaptă-te la o surpriză plăcută!

related posts

Modifică setările cookies