Horoscop zilnic 14 martie 2019. Taurii sunt atrași de o persoană, vezi ce se întâmplă cu Racii 


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 14 martie 2019.

Tag-uri:

BERBEC 

 

Ai parte de o zi extrem de solicitantă, în care trebuie să fii concentrată sută la sută. Nu îți permiți niciun pas greșit și ții foarte mult să nu îți pătezi reputația. Cu mult calm, vei reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus.

 

TAUR

 

Îți este din ce în ce mai greu să reziști ispitelor din planul sentimental. Deși nu dorești să îți complici existența, atracția pe care o simți față de cel care te curtează este incontestabilă.

 

GEMENI

 

Astăzi îți testezi farmecele și ești încântată să descoperi cât de bine te descurci în arta seducției. Ai grijă la “victimele” pe care le selectezi pentru această activitate, pentru că s-ar putea să complici un pic situația.

 

RAC

 

Încerci să îți demonstrezi ție însăți că poți face față oricărei situații fără ajutor, pe cont propriu. Însă nu întotdeauna lucrurile ies așa cum vrei tu. Încearcă să nu mai fii atât de orgolioasă când nu este cazul și acceptă ajutorul atunci când ți se oferă.

 

LEU

 

Ești încântată de felul în care evoluează lucrurile la birou, iar asta te face să lucrezi cu și mai multă dedicație. Îți sunt apreciate eforturile, iar colegii îți recunosc, în sfârșit, meritele.

 

FECIOARĂ

 

Situația ta sentimentală se complică pe zi ce trece, iar tu trebuie să iei cât mai repede o decizie. Încearcă să nu mai alergi după doi iepuri în același timp și să îți urmărești propriul interes.

 

BALANȚĂ

 

Ești nemulțumită de felul în care partenerul se poartă cu tine în ultima perioadă și încerci să găsești o explicație pentru schimbarea lui bruscă de atitudine. Te pregătești pentru o confruntare serioasă.

 

SCORPION

 

Ești foarte nehotărâtă astăzi și pierzi foarte mult timp analizând orice situație mai mult decât este cazul. Nu strică să fii prudentă, dar nici nu are rost să insiști pe niște aspecte neimportante.

 

SĂGETĂTOR

 

Te simți atrasă de o persoană care nu este disponibilă din punct de vedere sentimental în această perioadă. Deși simți că și el te-ar plăcea, te temi să îți dezvălui adevăratele sentimente, pentru a nu complica și mai tare situația.

 

CAPRICORN

 

Este o zi în care vrei să te pui pe tine pe primul plan. Te-ai hotărât să fii un pic egoistă și să faci lucrurile după bunul plac și după propriul interes.

 

VĂRSĂTOR

 

Ai o discuție  aprinsă cu cineva de la locul de muncă, iar lucrul acesta îți strică mare parte din zi. Deși încerci să te concentrezi pe alte lucruri, gândul îți revine constant la acea discuție.

 

PEȘTI

 

Te vezi nevoită să îți schimbi mare parte din planurile pe care le aveai pentru ziua de astăzi, după ce primești o veste total neașteptată. Te gândești cum să rezolvi “din mers” lucrurile care au rămas în așteptare.

related posts

Modifică setările cookies