Horoscop zilnic 14 martie 2020. Scorpionii trebuie să renunțe la cumpărături, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 14 martie 2020.


Berbec

S-ar putea să constați astăzi că unele învățături teoretice nu sunt aplicate în practică în sfera profesională. În sfera sentimentală ești tot mai ispitită să reiei legătura cu cineva din trecut. Poți să ai parte de conflicte interioare și îți este pusă la încercare abilitatea de a distinge între vis și realitate.

Taur

În ceea ce privesc acțiunile din sfera profesională, gândești clar și pragmatic, iar principiile tale sunt solide și te ajută să-ți pui în practică idealurile. Pentru tine sunt foarte importante convingerile, filosofia de viață, cunoașterea în general, pentru structurarea unui parcurs profesional excelent.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu privind destinația unor sume de bani. Totodată, intențiile voastre legate de o renovare a locuinței sau achiziționarea unui imobil ar putea să depindă de bugetul lunar.

Rac

Deși este o zi de weekend, posibil să lucrezi astăzi și ți se amplifică dorința de a-ți depăși limitele la serviciu, de a-ți extinde orizonturile cunoașterii. Energia o poți utiliza pentru a face planuri de viitor privind încheierea unor contracte sau proiecte într-un domeniu care îți place cu adevărat.

Leu

Sfera sentimentală se activează astăzi, iar setea de aventură se trezește, la fel și cheful de viață. Petreci timpul prin activități de relaxare, clipe romantice cu partenerul sau faci lucruri care să te reprezinte și să te aducă în centrul atenției.

Fecioară

Astăzi, ești preocupată de viața de familie, de casă, de treburile casnice. Mergi la cumpărături sau dacă ești părinte, îți rezervi și copiilor jumătate de zi. O vizită la unul dintre parinți ți-ar putea aduce o sumă de bani.

Balanță

Se anuntă o zi în care preocuparea principală va fi administrarea unui imobil sau destinația unei sume dintr-o moștenire. Dacă îți cauți casă, să vinzi, să cumperi sau să închiriezi, astăzi este posibil să gasețti ceea ce cauți. Spre seară mergi la o vizionare.

Scorpion

În ultima perioadă ai tot apelat la banii din conturile de economii, deci ai grijă cum iți drămuiești banii. Anulează cumpărăturile din acest weekend, până când sumele restante vor intra în conturi. O întâlnire cu grupul de prietene ar fi benefică.

Săgetător

Chiar dacă nu prea ai motive, astăzi te caracterizează optimismul și bunadispoziție. Prezența Lunii în semnul tău zodiacal, îți dinamizează axa relațională și te impinge să te dedici partenerului. Totodată, primești vești din străinătate, de la prieteni, rude aflate departe sau stabilești împreună cu partenerul destinația următoarei vacanțe.

Capricorn

Este posibil să îți lipseacă energia astăzi, așa că decizi să lenevești, să citești, să te uiți la seriale și te odihnești. Poate spre seară, onorezi invitația unor prieteni de a ieși în oraș. Și partenerul de cuplu încearcă să te binedispună.

Vărsător

Mergi astăzi la întâlniri cu prietenii. Cum este o zi în care spiritul dreptății este mai puternic, dacă intri în tot felul de subiecte cu care nu ești pe aceeași lungime de undă cu prietenii, îți vei susține opiniile cu tărie, până ți se dă dreptate.

Pești

Astăzi ai dispoziție de studiu, să citești, poate, într-o limbă străină, să-ți mai verifici cunoștințele sau dacă te pregătești pentru un examen important în viață, poți să ai parte, întâmplător, dacă mergi la bibliotecă, de o întâlnire cu un profesor de la care vei învăța multe.

related posts