Horoscop zilnic 14 martie 2021. Vărsătorii fac azi o cucerire amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 14 martie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul nașterii tale și-ți imprimă curaj, initiative și dinamism, să pui în practică niște planuri cu un prieten. În urma unei informații utile, primite în prima parte a zilei, ai putea avea șansa să obții niște beneficii financiare. Interacțiunea cu rudele sau cu vecinii poate fi constructivă privind niște chestiuni administrative.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu cineva care îți propune un job nou sau o colaborare pe termen lung. Contextul astral este favorabil negocierilor. Chiar dacă nu vei obține din prima suma pe care o consideri tu corectă pentru munca depusă, într-un final vei avea sorți de izbândă.

 

Gemeni

 

Te faci remarcată astăzi în grupul tău de prieteni. Este o zi favorabilă pentru a prelua initiative și a pune în practică anumite planuri. Planul profesional este cel prioritar pentru tine în următoarea perioadă. Tot astăzi, este un moment bun pentru a surprinde plăcut pe cineva drag.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o problemă de ordin financiar, pe care ar trebui să o rezolvi în zilele următoare. Dacă erai confuză și nu puteai lua decizii, astăzi, când Luna se află în zodia Berbec, într-o zodie dinamică, vei lua o hotărâre, determinată și de partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o perioadă bună pentru a face planuri, strategii sau a te implica în acțiuni care necesită determinare. În ce privește sfera profesională și un proiect personal, ai putea lua o decizie înțeleaptă.

 

Fecioară

 

Posibil să găsești o soluție la o chestiunea financiară sau poate ai terminat de returnat o datorie și vrei să sărbătorești cu cineva apropiat. În sfera sentimentală, contextul astral îți aduce energia necesară pentru a construi o relație sentimentală sau ai ocazia să cunoști oameni, care te atrag și te gândești la o relație în viitor. 

 

Balanță

 

Te străduiești, astăzi, să-ți revitalizezi relația, iar dacă ai avut tensiuni, care ți-au afectat relația de cuplu, acum totul pare să meargă spre bine. Ai conștientizat unele probleme și este important să cooperezi cu partenerul, să-I acorzi atenție și să petreceți mai mult timp împreună.

 

Scorpion

 

Te bazezi, astăzi, pe veniturile partenerului de cuplu sau pe ajutorul unor colegi/prieteni, cărora le soliciți un împrumut. În ce privește activitatea profesională, vei avea o revelație și vei căuta punți de comunicare pentru a te apropia de colegi și te vei face utilă, demonstrându-ți talentele și abilitățile.

 

Săgetător

 

Deși contextul astral de astăzi te invită la activități de relaxare împreună cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte, gândurile tale se îndreaptă spre un proiect, pentru care îți dai toată energia. Ai inspirație pentru a concepe o strategie, care să-ți asigure succesul pe termen lung. Și partenerul este cel care-ți sugerează niște idei și le vei folosi și pe acestea la momentul oportun.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocuopări pentru casă, pentru activitățile gospodărești, pentru redecorarea spațiului de locuit. Dacă ești singură, cofigurația astrală îți este favorabilă să ai curajul să dai de înțeles, care îți sunt sentimentele, unei persoane care te atrage.

 

Vărsător

 

Acțiunile tale din sfera sentimentală ar putea să-l surpridă pe partener și deciziile pe care le vei lua astăzi, îl implică și pe acesta, mai ales că îți dorești să petreceți mai mult timp împreună. Totodată, creativitatea și talentul artistic sunt favorizate, iar dacă ești singură și în căutarea unui partener, ai putea face astăzi o cucerire.

 

Pești


Configurația astrală de astăzi îți aduce farmec și este aducătoare de șansă și de reușită în tot ce îți propui să realizezi. Ești inspirată, ai multă intuiție și în urma unui dialog cu partenerul, realizezi că vrei să te implici în acțiuni umanitare. În altă ordine de idei, dacă ai suferit o decepție în iubire, este un moment bun să ierți și să te vindeci.

Olimpiada mămicilor - Episodul 5: Vizita la neonatalog

related posts

Modifică setările cookies