Horoscop zilnic 14 martie 2022. Balanțele au tensiuni cu partenerul din cauza unor idei venite de la prieteni, ce se întâmplă Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 14 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu discuții cu prietenii privind relația în care te afli. Ai nevoie să ți se acorde mai multă atenție și vrei să simți că trăiești la cote înalte. Încearcă și relansează-ți relația și nu pleca urechea la sfaturile prietenilor, care te îndeamnă la despărțire!

 

Taur

 

Astăzi s-ar putea să amâni niște proiecte, o ședință sau o întâlnire, pentru că apare ceva neprevăzut în familie. Trebuie să te împarți între viața de familie și sectorul profesional. În relație apare o situație în care nu știi în ce parte să înclini, spre opinia partenerului sau a unui membru al familiei, posibil părinte, care îți dă niște sfaturi opuse partenerului.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți activează casa comunicării și deplasărilor. S-ar putea, pe de o parte să intri în unele dispute pe teme diferite privind principiile și convingerile. Vei gestiona o criză de comunicare sau o dispută între colegi. Felul în care vei gestiona situația îi va impresiona pe șefi.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară și pentru administrarea unor sume de bani primite de la familie sau de la o instituție financiară. Totodată, s-ar putea să faci niște deplasări pe la diverse instituții să închei/ să schimbi niște contracte, să obții niște documente.

 

Leu

 

Astăzi beneficiezi de multă energie, determinare și curaj pentru că Luna îți traversează zodia. Atenție, însă, la o situație care poată să apară în planul profesional sau în relațiile cu partenerii sau colaboratorii, pentru că tinzi să rupi un contract sub impulsul de moment și nu este cazul!

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi în care este recomandat să ai grijă mai mult de tine, de sănătate, pentru că pot să se reactiveze unele afecțiuni mai vechi. La serviciu rezolvă doar prioritățile sau încearcă și ia-ți câteva zile libere pentru a te reechilibra!

 

Balanță

 

Atenție, astăzi, la relațiile de prietenie sau la planurile de viitor pe care le faci împreună cu partenerul de cuplu, pentru că s-ar putea să apară unele tensiuni în raport cu partenerul, din cauza unor idei cu care vii de la prieteni! Totodată, poți avea niște reacții nu tocmai plăcute și să regreți mai târziu!

 

Scorpion

 

Se anunță o zi în care te poți afirma în planul profesional. Sau poate ai nevoie să discuți împreună cu șeful despre programul de lucru și activitățile profesionale din perioada următoare. Unele evenimente care au loc în familie s-ar putea să-ți dea peste cap planurile și să amâni niște discuții. Trebuie să găsești un echilibru între viața de familie și carieră.


Săgetător

 

Ai grijă, astăzi, la cum îți exprimi părerile, pentru că s-ar putea să apară unele tensiuni în raport cu credințele și convingerile tale despre viață! Pentru că nu vrei să vezi și din altă perspectivă lucrurile, s-ar putea să intri în contradicție cu cei cu care desfășori activități sau cu membrii familiei. Ai grijă la imagine dacă te afli într-un cadru oficial!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări financiare, mai ales a unor sume de bani pe care le deții în comun cu alte persoane, a unor sume care provin dintr-o moșternire sau bunuri de valoare pe care le administrezi. Te gândești cum să faci să obții niște foloase materiale de pe urma unui bun imobiliar. S-ar putea să te oferi să ajuți cu o sumă de bani pentru o renovare, dar vei avea niște pretenții financiare în următoarea perioadă de la familie.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa relațiilor și parteneriatelor, iar contextul astral poate aduce dispute și tensiuni. Ai tendința să-ți asumi riscuri și este recomandat să-ți păstrezi stăpânirea de sine dacă simți că situația se precipită. Amână activitățile sau deciziile importante, pentru că este posibil să dai greș sub impulsul de moment!

 

Pești


Atenție la starea de sănătate, astăzi, pentru că este posibil să se reactiveze niște afecțiuni! Suprasolicitarea la serviciu este mare, așa că s-ar putea să fie afectată axa cardio-vasculară. Ai nevoie de mai multă odihnă, așa că nu ți-ar strica niște zile libere!

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies