Horoscop zilnic 14 noiembrie 2017.  Berbecii au probleme in iubire, iar Scorpionii au multa inspiratie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 noiembrie 2017.


BERBEC 

Relatia cu iubitul tau ajunge astazi in impas si va trebui sa depui eforturi serioase pentru a rezolva problema. Incercati sa va concentrati pe lucrurile pozitive si pe partea plina a paharului. 

 

TAUR 

Partenerul tau pare sa fie putin cam distant si rece astazi. Nu lua lucrurile prea in serios. Este doar o situatie de moment. Intr-o zi sau doua, totul va reveni la normal, acorda-i doar putin spatiu. 

 

GEMENI

Ai grija cum indeplinesti anumite sarcini de serviciu astazi. Este posibil sa te simti ranita in orgoliu, dar chiar nu este cazul. Neintelegerile care apar la locul de munca se pot rezolva daca cedezi usor. 

 

RAC 

Ar trebui sa-i spui deschis partenerului tau ce te nemultumeste, in loc sa tot cauti motive de care sa te agati. Ai nevoie sa-ti exprimi sentimentele care te macina in ultima vreme. 


 LEU


Nu este tocmai cea mai buna zi a ta. Prietenii par mai distanti ca de obicei si tu simti nevoia sa petreci putin timp singur. Nu este o idee rea sa analizezi planurile tale de viitor. Uneori, astfel de zile fac minuni pentru regasirea echilibrului interior. 
  

FECIOARA 

Cateodata, greutatile care se ivesc in iubire ne intaresc relatia si ne fac mai puternici. S-au acumulat cateva tensiuni intre voi doi in ultima vreme si este foarte posibil ca astazi sa iasa totul la iveala. 

 

BALANTA 

Balantele au parte de o zi minunata. Nici tie nu-ti vine sa crezi cat de multe lucruri pozitive sunt acum in viata ta, mai ales dupa perioada tumultoasa prin care ai trecut in ultima vreme. 

 

SCORPION 

Esti foarte inspirata astazi si reusesti sa-i antrenezi in proiectele tale pe toti colegii tai. Partenereul tau are nevoie de atentie si ai face bine sa nu-l mai ignori.

 

SAGETATOR 

Simti nevoia sa te detasezi astazi de anumite persoane din trecutul tau care nu-ti fac bine. Este important sa-ti stabilesti prioritatile si sa ai in jurul tau oameni pozitivi, care te fac fericita. 

  

CAPRICORN 

Este posibil sa fii ranita astazi si sa descoperi ca ca persoana pe care o iubesti nu mai este la fel sau poate ca nu mai doreste sa fiti impreuna. Trebuie sa vorbesti deschis si sa intelegeti in ce punct se afla relatia voastra.

 

PESTI

Astazi este bine sa te porti foarte delicat cu partenerul tau. Trece printr-o perioada foarte sensibila si are nevoie de intregul tau suport. Daca trebuie sa spui ceva, atunci fa-o din inima.

related posts

Modifică setările cookies