Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019. Gemenii se bucură de o viață amoroasă palpitantă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce ți-au rezervat astrele și citește horoscopul zilei de joi, 14 noiembrie 2019.


Berbec

Deși se anunță o zi în care este favorabilă comunicarea sub toate formele, poți participa la ședințe, întâlniri cu colaboratorii, vor exista unele momente în care simți că cel mai bine ar fi să stai izolată și să îți faci treaba fără să fii prea mult deranjată sau să ieși în față.

Taur

Faci tot ce îți stă în putere să gasești soluții la unele probleme financiare pe care le ai de mai mult timp. Deși astăzi se întrevad intrarea unor sume de bani, ai grijă cum îi drămuiești, deoarece tinzi să cheltui peste măsură.

Gemeni

Astăzi te bucuri de o viață amoroasă palpitantă. Te simți împlinită și îi declari acest lucru și partenerului, care ia hotărârea să îți facă o surpriză în weekendul imediat următor. Posibil după-amiază să fii nevoită să îi faci o vizită medicului pentru că ai răcit.

Rac

Astăzi nu este cea mai bună zi a ta pentru că Luna, care imprimă tendința zilei, traversează casa subconștientului și a izolarii și ar fi bine să eviți să te suprasoliciți. Totodată, unele vești pe care le poti afla astăzi, să te mâhnească profund.

Leu

Se anunță o zi propice întâlnirilor cu prietenii. Poți să vorbești mult la telefon, să mergi la cumpărături, să cheltui mai mult decât este necesar, să faci mai multe deplasări. Totodata, este o zi bună de studiu și de acumulare de cunoștințe. 

Fecioară

Apar schimbări în viața ta profesională. Ai multe idei noi pe care vrei să le pui în aplicare. Ai câștigat admirația șefilor și colegilor pentru că ai găsit metode originale să rezolvi problemele aparute la locul de muncă.

Balanță

Astăzi ți-e gândul numai la plecare. Cauți oferte de avion, cazare și te sfătuiești cu partenerul încotro să mergeți. Poți să ai norocul să prinzi oferte bune de avion către un oraș pe care dorești de mult să îl vizitezi.

Scorpion

Vei avea surpriza să primești azi o sumă de bani sau un cadou pentru ziua ta, venit mai târziu, iar pentru weekend pregătești o petrecere cu prietenii. La locul de muncă profiți să-ți faci ideile cunoscute.

Săgetător

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, iar la locul de muncă pentru relațiile cu colaboratorii cu care ai multe întâlniri si regândiți proiectele. Este o zi benefică pentru conceperea unui plan pe termen lung.

Capricorn

Astăzi sunt favorizate comunicarea și negocierea unor contracte la locul de muncă. Chiar dacă vei cădea de acord cu unul dintre parteneri asupra termenilor unui contract, poate să apară o nemulțumire legată de banii încasați și să încerci să mai negociezi.

Vărsător

Conjunctura astrală a zilei de astăzi îți aduce multă inspirație într-un proiect de creație, artistic sau cultural. Totodată, seara ai nevoie de gesturi tandre și de petrecerea unor clipe romantice împreună cu partenerul.

Pești

Preocupari domestice se anunță astăzi. Posibil să lucrezi de acasă și pe măsură ce rezolvi din treburile de la locul de muncă, să te ocupi si de familie și chestiunile gospodărești. Ai tendința să iei decizii importante pe baza principiilor și sistemului de valori după care te ghidezi în viață.

Vezi și: Rețetă prepeliță fiartă cu cimbru

related posts

Modifică setările cookies