Horoscop zilnic 14 noiembrie 2020. Scorpionii primesc vești grozave ce țin de starea de sănătate, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 14 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă în ultimele două luni te-ai simțit fără energie, ai fost iritată și ai intrat foarte des în conflicte cu șefii sau cu autoritățile, de astăzi poți răsufla ușurată, pentru că Marte, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă. Vei știi exact de schimbări este nevoie să faci în planul personal, dar mai ales în cel profesional.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, revine, după o perioadă de două luni, la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul asociat subconștientului. Ai încercat în această perioadă să faci față unor provocări la locul de muncă, dar și care au privit sănătatea. Vei constata că începe să-ți revină forța și ești determinată să-ți urmezi obiectivele.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este revenirea lui Marte, planeta acțiunii, la mișcarea directă prin zodia Berbec, prin sectorul asociat prietenilor, grupurilor sociale pe care le frecventezi, a planurilor, proiectelor pe termen lung. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală și vei vedea o îmbunătățire a relației cu persoana iubită.

 

Rac

 

Începând de astăzi, de când Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă prin sectorul asociat carierei, superiorilor, autorității și a aspirațiilor profesionale, vei vedea că relațiile cu șefii, dacă au trecut prin momente critice, acum se îmbunătățesc. 

 

Leu

 

Ideile tale în sfera profesională încep să capete contur, datorită revenirii lui Marte, planeta acțiunii, la mișcarea directă prin zodia Berbec, respectiv prin casa asociată schimburilor de experiență, a studiilor, cursurilor, călătoriilor în scop de afaceri, dar și filosofiei de viață și principiile după care te ghidezi.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Marte, planeta acțiunii, la mișcarea directă, prin zodia Berbec, prin sectorul asociat moștenirilor, creditelor, datoriilor, banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul, dar și intimității și a trasformărilor profunde. Dacă în ultimile două luni ai avut blocaje sau ai traversat situații critice legate de bani sau de relația cu partenerul de cuplu, acum vei observa că lucrurile se îmbunătățesc.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă prin zodia Berbec, prin sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Cum Venus, micul benefic și planeta ta guvernatoare, îți traversează semnul zodiacal până pe 21 noiembrie și cu Marte revenit direct, te vei înțelege mult mai bine cu partenerul de viață și vei renunța la conflictele inutile.

 

Scorpion

 

Vestea bună a zilei de astăzi este că Marte, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin zodia Berbec, prin sectorul asociat muncii și sănătății. Dacă în ultimele două luni ai avut parte de un randament scăzut la locul de muncă, de dispute cu colegii și de o sănătate subrezită, acum lucrurile încep să se îndrepte și este momentul să arăți ce poți.

 

Săgetător

 

Sectorul sentimental și al relației cu copiii a fost perturbat în ultimele două luni, însă vestea bună de astăzi este că Marte, planeta acțiunii și cea responsabilă de aceste situații dificile de trecut, revine la mișcarea directă. Posibil conflictele în cuplu să se stingă, iar ce privește copiii să nu mai fii atât de deranjată atunci când aceștia îți contestă deciziile. Totul stă în comunicare și în felul în care vei știi să vii cu propuneri constructive.

 

Capricorn

 

Dacă în ultimele două luni, Marte, planeta acțiunii, ți-a adus conflicte în familie sau legate de regimul locuinței, patrimoniului, începând de astăzi, Marte revine la mișcarea directă prin zodia Berbec și poți răsufla ușurată că tensiunile se vor diminua de la o zi la alta.

 

Vărsător

 

Dacă în ultimele luni ai fost într-un continuu război cu toată lumea, cu rudele, cu vecinii, cu prietenii sau cu colegii de serviciu, de astăzi, de când războinicul Marte, care ți-a dat aceste impulsuri, revine la mișcarea directă, te mai liniștești și nu-ți mai susții cu atâta îndârjire ideile, opiniile și principiile și vei comunica mai ușor. 

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin zodia Berbec, prin casa banilor. Daca banii pe care i-ai împrumutat tu sau ți-au fost împrumutați de către un prieten sau apropiat, au adus numai conflicte între voi și poate situațiile au degenerate în adevărate dispute în ultimele două luni, de astăzi, se mai domolesc lucrurile și reușești să întelegi exact situația.

Selly părăsește 5GANG - Trending Review cu Daragiu - episodul 46

related posts

Modifică setările cookies