Horoscop zilnic 14 noiembrie 2021. Balanțele declanșează un război în viața intimă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 14 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei, stai mai izolată de partener, de restul membrilor familiei și nu prea ai dispoziție de socializare. Mai mult de atât, partenerul sau cineva din anturaj ar putea să te irite, să aducă în discuție niște chestiuni legate de bani și de nemulțumirile tale salariale. Deși ți s-a propus un alt job, cu o remunerație mult mai mare, preferi să ai libertatea de mișcare pe care o ai acum.

 

Taur

 

În prima parte a zilei, socializezi mai mult, ții legătura cu prietenii și faci planuri de viitor. În partea a doua a zilei, când Luna își începe tranzitul prin casa subconștientului și a izolării, începi să te simți fără energie. Dacă ai avut o săptămână și un weekend mai agitat, îți dorești să te odihnești măcar jumătate de zi.

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei, ești preocupată de sectorul profesional, de pregătirea unui curs, a unui examen, susținere de proiect sau plecare într-un schimb de experiență. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Berbec, pe sectorul relațiilor de prietenie și a socializării, s-ar putea să discuți cu cineva de la serviciu sau poate un fost coleg, care te caută și vrea să reînnodați o prietenie.

 

Rac

 

Astăzi, se pare că ai mai multe confruntări de opinie, pe teme care vizează convingerile de viață, studiile, perfecționarea profesională, religia, călătoriile și relațiile cu străinătatea. Posibil să ai nevoie să te izolezi de tensiunile care apar. În partea a doua a zilei, deși este o zi de weekend, ai parte de unele provocări profesionale. Îți dorești să ieși în față, să te afirmi. Poate chiar să-ți pui șefii la punct, să le dai o lecție și să le demonstrezi că greșesc în unele decizii.

 

Leu

 

În prima parte a  zilei, primești ceva, niște bani, un mic cadou de la o persoană, care te vizitează sau poate chiar de la un prieten, care locuiește în străinătate și încearcă să-ți facă o surpriză. În partea a doua a zilei, cineva apropiat ar putea să te determine să faci niște schimbări în activitatea ta profesională.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să te afli față în față cu o situație declanșată de partener sau de o persoană cu care ai avut niște neînțelegeri și apare brusc, din nou, în viața ta, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Chiar dacă buna dispoziție cu care se afișează ar putea să lase o impresie bună, nu te lași vrăjită de aceasta atitudine.

 

Balanță

 

Dacă în prima parte a zilei, ai parte de liniște și bună dispoziție în casă, în partea a doua, parcă se declanșează un război din orice lucru mărunt, din cauza cheltuirii banilor, a treburile inegale din casă sau a părinților, care se amestecă în treburile tale și ale partenerului.

 

Scorpion

 

Prima parte din zi ești liniștită, te relaxezi, ești mai atentă cu partenerul de cuplu și cu nevoile acestuia. Creativitatea este la cote înalte și ai idei originale. Te poți pune în valoare și faci impresie bună tuturor celor cu care interacționezi. În partea a doua a zilei, însă, intervin chestiuni de serviciu, îți faci planul pe săptămâna următoare și îți aranjezi programul, astfel încât să reușești să duci la îndeplinire tot ce ți-ai propus.

 

Săgetător

 

Astăzi, prima jumătate de zi, o petreci în tihnă, acasă, cu familia. Începând din a doua parte, Luna ajunge în zodia Berbec și începe acțiunea în planul sentimental, al distracției. Ai dispoziție de cuceriri, aventură, ieșiri cu prietenii, dacă ești singură sau cu partenerul, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi. Ai grijă la cheltuieli, pentru că s-ar putea să nu ții cont și să dai banii pe orice îți iese în cale!

 

Capricorn

 

Se anunță o primă jumătate de zi cu multe deplasări. Poate și întâlniri cu prietenii, cu care stai mai mult de vorbă. Dacă nu se întâmplă niciun eveniment neprevăzut, ai putea să programezi, așa din scurt, o întâlnire. Ți-ar face bine și întâlnire live cu prietenii, pe care nu i-ai mai văzut de mult.

 

Vărsător

 

Ești preocupată de casă, în prima parte a zilei, și stabilești împreună cu partenerul de cuplu care sunt prioritățile și împărțiti treburile gospodărești, pentru ca în partea a doua a zilei să puteți pleca într-o vizită.

 

Pești

 

Astăzi, în prima jumătate de zi, Luna îți traversează semnul zodiacal și face un aspect dinamic cu Venus, aflată în sectorul prietenilor. S-ar putea să cheltui o sumă de bani pentru a face un cadou unui prieten sau poate organizezi o petrecere surpriză și faci eforturi să nu afle ce pui la cale. Posibil să încerci să recuperezi și o sumă de bani împrumutată.

 

related posts

Modifică setările cookies