Horoscop zilnic 14 noiembrie 2022. Scorpionii își declară dragostea pentru partener, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 14 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi poți traversa tot felul de emoții profunde și dorințe intense în planul sentimental. Pe de altă parte, este posibil să fii deturnată de la aceste gânduri de rezolvarea și intrarea în posesia unor acte ale unui imobil sau teren. Dialogul cu unul dintre părinți aduce decizii importante.

 

Taur


Chiar  dacă  de  dimineață te-ai trezit cu gândul să rezolvi anumite chestiuni gospodărești,  planurile   s-ar putea să fie date peste cap de o chestiune care apare într-un context profesional. Pe seară, stabilești împreună cu partenerul de cuplu perioada vacanței de iarnă și achiziționați un sejur.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești din străinătate, de la prieteni. De asemenea, comunicarea, scrisul și studiul sunt susținute, dar și pregătirea unor proiecte. Vei avea spor și dacă faci deplasări pe distanțe scurte. Profită de această zi în care vei avea un randament ridicat!

 

Rac

 

În prima parte a zilei, s-ar  putea să nu ai dispoziție de nimic, să vrei să lenevești și să te relaxezi. Dacă nu ai prea multe de făcut pentru serviciu și lucrezi în regim de telemuncă, poți să-ți încarci bateriile și să faci lucruri care-ți plac.  În schimb,  în partea a doua a zilei, începe acțiunea în planul financiar: încasezi bani, faci plăți și socoteli.

 

Leu

 

Astăzi, Luna îți  traversează semnul zodiacal și s-ar putea să-ți impuni punctul de vedere în familie, să dai dovadă de curaj și determinare atunci când trebuie să iei decizii importante în viața ta personală. Spre deosebire de alte dăți, ceilalți membri ai familiei vor rezona cu inițiativele tale.

 

Fecioară


Deși astăzi stai mai retrasă, cu gândurile tale, ești mulțumită pentru că ai avut parte de niște revelații, conștientizări în legătură cu trecutul și viața ta personală. Ai acceptat anumite lucruri mai greu, însă acum te afli pe o altă direcție, de data aceasta benefică progresului.

 

Balanță

 

Configurația astrală de astăzi este favorabilă întâlnirilor cu prietenii și pregătirii unei strategii pe termen lung. Posibil, în partea a doua a zilei, să primești sfaturi utile legate de activitatea ta profesională și chiar o propunere de colaborare.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este favorabil afirmării într-un cadru oficial. Pe de altă parte, ești tentată să îi faci o surpriză partenerului de cuplu, să-I declari iubirea sau să îi faci o cerere la care nu se așteaptă. Speri din tot sufletul să nu intervină ceva să-ți strice planurile.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi aduce vești bune de la o insituție de la care aștepți un răspuns oficial. De asemenea, s-ar putea să ai tedința să ascunzi unele lucruri față de partener sau față de cei cu care lucrezi, dacă nu sunteți pe aceeași undă. Preferi să rezolvi altfel și să eviți niște confruntări.


Capricorn

 

Sunt semnale că veniturile tale ar putea să crească în perioada următoare, fie și prin câștigarea unui concurs sau  încasarea unor bonusuri anuale. Și la serviciu s-ar putea să primești un buget pe care să-l administrezi cât mai eficient.

 

Vărsător


Posibil astăzi partenerul să-ți propună să plecați într-un sejur, mai ales că a găsit niște oferte bune. Cheltuielile casei au fost cam mari în ultima perioadă și stai pe gânduri dacă să fii de acord sau nu. Pe de altă parte, ai și tu nevoie de relaxare și te încântă ideea unei călătorii.

 

Pești

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la serviciu, însă ai un randament intelectual ridicat și vei reuși să ieși din niște situații dificile, pentru că știi exact ce să faci la momentul respectiv. Dacă ai de susținut un examen sau te pregătești pentru susținerea unui interviu/lucrare în fața unei comisii, vei avea o prestație bună.

related posts

Modifică setările cookies