Horoscop zilnic 14 noiembrie 2023. Săgetătorii vor cuceri pe toată lumea cu farmecul lor, Taurii au probleme sentimentale


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 14 noiembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Săgetător ești deschisă cunoașterii și călătoriilor. Îți dorești să pleci într-un sejur cu partenerul, dar se pare că nu reușiți să vă potriviți la program și atunci iei în calcul, dacă lucrezi în sistem de telemuncă, să pleci, chiar dacă trebuie să lucrezi.  La serviciu este posibil să apară unele discuții din cauza viziunilor diferite pe care le ai cu colegii.

 

Taur

 

Evită astăzi discuțiile de bani, că sunt cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi, dacă este nevoie să gestionezi un buget, pentru că nu vei face decât să te enervezi și să nu ajungi la niciun numitor comun! Și în planul sentimental, ar putea să apară discuții pe teme sensibile în cuplu, așa că ai grijă ce și cum spui.

 

Gemeni

 

Lucrurile nu stau prea roz, astăzi, în planul relațiilor, pentru că Luna formează un aspect strâns cu Mercur, guvernatorul tău, care, la rândul lui, primește aspecte tensionate de la Saturn și Luna Neagră. Așadar, dacă intervine o situație de criză, alege să te cenzurezi, pentru că vei avea impulsul să rănești și vei fi la rândul tău rănită.

 

Rac

 

Se anunță o zi foarte aglomerată, astăzi, la locul de muncă. Deși ai susținerea șefilor, va fi mai greu să gestionezi unele probleme care apar la serviciu, în sarcini sau în relațiile profesionale, cu colegii sau colaboratorii. Pe de altă parte, eforturile tale vor fi răsplătite, pentru că vei crește în ochii șefilor.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație și creativitate în proiectele pe care le desfășori. Pentru că Luna se află în zodia Săgetător, te simți bine, ești optimistă și vei atrage de partea ta numai lucruri bune. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști o persoană interesantă.

 

Fecioară

 

Astăzi, au loc discuții legate de casă, familie, administrarea unor bunuri. Posibil să fii tentată să valorifici un imobil, să accesezi un credit de nevoi personale pentru a putea începe o renovare. Atenție la relațiile cu părinții, care pot deveni tensionate din cauza viziunilor diferite!

 

Balanță

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Săgetător, prin casa comunicării, îți vei exprima sincer și deschis opiniile. La serviciu vrei să te faci auzită, însă s-ar putea să intri într-un conflict cu cineva cu care lucrezi. Pe de altă parte, este o zi favorabilă acumulării de cunoștințe, să faci declarații și să-ți exprimi sentimentele.

 

Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Săgetător, respectiv casa banilor, este posibil să-ți continui niște cumpărături de săptămâna trecută. S-ar putea să faci un cadou partenerului, o mică surpriză, sau poate cuiva drag, care își dorește de mult un anumit obiect, pe care tu îl găsești la o reducere și nici nu mai stai pe gânduri și-l iei.

 

Săgetător

 

Luna și Mercur își tranzitează, astăzi, zodia, și vei cuceri pe toată lumea cu felul tău de a fi, cu cunoștințele, dar și cu spiritul tău aventurier. Chiar dacă intervin unele discuții în contradictoriu cu șefii, vei reuși să te adaptezi foarte ușor situației tensionate.

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna îți activează universul interior și al frământărilor interioare, însa de tine depinde cum va evolua starea ta. Uneori ai nevoie să fii singură, să-ți asculți vocea interioară și sa cauți o direcție, fără să te lași influențată.

 

Vărsător

 

S-ar putea, astăzi, să vrei răspunsuri rapide de la cei cu care lucrezi și să se întâmple fix pe dos, să fii nevoită să faci eforturi tu, desi nu este în interesul tău într-un context profesional. Pe seară, ieși cu niște prietene și te destinzi după o zi mai grea.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți traversează casa carierei și a relațiilor cu șefii și pot avea loc discuții privind activitatea profesională sau primești o ofertă nouă, deși vine la pachet cu multă muncă. Recomandarea astrelor este să privești schimbările, care vin spre tine ca o șansă și să te gândești bine la ce ți se oferă.

Modifică setările cookies