Horoscop zilnic 14 octombrie 2021. Vărsătorii au parte de evenimente plăcute în plan amoros, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 14 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri productive legate de un proiect pe termen lung, o afacere proprie sau un proiect extraprofesional. Constați că nu ai nevoie doar de idei originale, inovative, ci și de multă muncă și determinare pentru a-ți atinge obiectivele.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi susține negocierile pentru un proiect, un contract sau parteneriat. Iei decizii inspirate și ai susținerea șefilor sau a unor persoane cu putere de decizie. Cooperezi cu deciziile și opiniile celorlalți și totul decurge normal.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o sumă de bani în conturile tale și reușești să faci niște plăți sau să returnezi niște datorii. Totodată, primești vești surpriză de la persoane din străinătate. La serviciu, încerci să atragi atenția, să socializezi și cu această ocazie, comunicând cu mai multe persoane, afle lucruri interesante, ascunse, secrete.

 

Rac

 

Preocuparea ta principală de astăzi este administrarea unor sume de bani, pe care le deții împreună cu partenerul sau cu alte persoane. Totodată, s-ar putea să apară și unele surprize în planurile tale pe termen lung și vei fi nevoită să-ți reconfigurezi strategia. În ce privește locuința, decizi să faci niște investiții mari.

 

Leu

 

Dacă zilele trecute ai avut parte de dialoguri neplăcute sau tensionate cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activitățile la serviciu, registrul astral de astăzi se schimbă și știi exact ce trebuie să faci într-un context profesional sau într-o situație, care ți-a adus multe neplăceri în cuplu și ți-a destabilizat relația.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi destul de dificilă la locul de muncă, cu multe sarcini și provocări peste care trebuie să treci, însă la cum ești de organizată și atentă la detalii, nu-ți va scăpa nimic din vedere. Adevărat, că ai și ajutor astral, dar în mare parte este și meritul tău. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să găsești ceva care să întrunească toate cerințele tale.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă unele tensiuni în familie din cauza partenerului sau a copiilor. S-ar putea ca membrii mai în vârstă ai familiei să nu fie de acord cu metodele tale de educare și creștere a copiilor, să aveți viziuni diferite și de aici să se iște conflictul de idei. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente în familie sau care au legătură cu locuința, cu administrarea unui imobil sau a patrimoniului. Posibil cineva mai în vârstă din familie, și cu mai multă experiență să-ți dea niște sfaturi utile.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai mai multe dialoguri legate de bani, negocieri sau obținerea unor beneficii financiare dintr-un contract semnat de curând. Ești pe aceeași lungime de undă cu partenerii, cu cei cu care lucrezi, faci echipă bună cu colegii și reușiți să rezolvați și niște sarcini restante.

 

Capricorn

 

Te preocupă, astăzi, situația financiară a banilor pe care îi căștigi. S-ar putea să apară și niște cheltuieli neprevăzute, să-ți intre niște bani în conturi și să nu ai răbdare să îi administrezi rațional, ci să te repezi să cumperi ceva de valoare mai mare. Până la finalul zilei, cineva din familie te convinge că este mai bine să aștepți și te oprești din goana după cumpărături.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente plăcute în planul sentimental. O relație cu cineva de la drum, din străinătate sau cu care ești pe aceeași lungime de undă și vă guvernează aceleași principii de viață, poate să capete contur, stabilitate.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul asociat frământărilor interioare, ar putea să-ți aducă o revelație, în urma unei analize privind viața de familie și ce consideri că este important în viață pentru tine. La serviciu, este posibil să ai un randament mai scăzut sau dificultăți de concentrare. Ai nevoie de mai mult timp pentru a te reechilibra, așa că recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți și să iei lucrurile mai ușor.

Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da"

related posts

Modifică setările cookies