Horoscop zilnic 14 octombrie 2023. Balanțele au parte de surprize în viața amoroasă, Taurii obțin beneficii financiare


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 14 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care-ți dinamizează casa relațiilor și parteneriatelor. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, se află în tranzit prin casa muncii, vor avea loc evenimente cu impact în planul profesional, care deschid drumuri noi, iar relațiile se pot așeza pe alte baze.

 

Taur

 

Astăzi are loc Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care deschid etape noi în planul muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii și sănătății. Venus guvernatoarea Balanței, se află în Fecioară, pe sectorul creativității și valorificări unor talente. Este posibil să apară surprize și răsturnări de situații la locul de muncă, să decizi să schimbi direcția profesională, să-ți valorifici un talent sau o pasiune, de pe urma căreia să obții beneficii financiare.

 

Gemeni

 

Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care se formează astăzi, activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor și creativității. Venus, guvernatoarea Balanței, se află în Fecioară, pe sectorul vieții de familie, unde este posibil să apară evenimente neașteptate și surprize în deciziile tale, care implică familia, casa.

 

Rac

 

Astăzi are loc Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care deschide etape noi în planul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor  cu părinții. Nu sunt excluse răsturnări de situație în relațiile de familie, din cauza comunicării defectuoase sau a unor viziuni diferite. Pe de altă parte, este posibil să realizezi importanța familiei.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care-ți dinamizează casa gândirii, comunicării, învățării, interacțiunilor cu ceilalți. Posibil să-ți parvină informații legate de salarizare, de un contract care-și schimbă termenii, pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, se află în casa banilor. Apar situații neprevăzute, care te determină să schimbi felul cum administrezi banii.

 

Fecioară

 

Astăzi are loc Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care deschide etape noi în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Venus, guvernatoarea Balanței, se află în Fecioară, pe sectorul personalității, așa că este posibil să reușești să te pui în valoare sau să ți se recunoască niște merite, să se schimbe situația financiară, să se încheie niște etape și să vină bani din alte surse.

 

Balanță

 

Astăzi ești vedetă, pentru că Luna Nouă și Eclipsa Solară din Balanță se formează în casa personalității tale și anunță noi etape, după o perioadă în care ți-ai analizat și reevaluat proiectele profesiomale și planurile personale de viață. Surprize pot să apară și-n relația cu partenerul de cuplu sau în relațiile de natură profesională.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care-ți activează sectorul frământărilor interioare, planurilor secrete, izolării, introspecției și trecutului.  Venus, guvernatoarea Balanței, se află în casa prietenilor și planurilor de viitor și te impinge să analizezi niște opțiuni în planul profesional. De asemenea, se activează axa profesională, unde pot să apară evenimente neașteptate și răsturnări de situație.

 

Săgetător

 

Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa de Soare, care se formează astăzi, anunță noi etape în planul proiectelor de viitor și activităților de pe urma exercitării profesiei. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, se află în casa carierei și imaginii, este posibil să apară surprize sau răsturnări de situație care privesc imaginea, statutul profesional, dar și cariera.

 

Capricorn

 

Astăzi are loc Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care deschide etape noi în planul carierei, imaginii și statutului profesional. Se deschid noi uși, etape, ți se recunosc niște merite, obții un succes, o realizare și ești în centrul atenției. Sectorul perfecționării profesionale și studiilor este activat, dar este posibil să apară și surprize sau evenimente neașteptate, care să schimbe o direcție de viață.

 

Vărsător

 

Sectorul perfecționării profesionale și studiilor, lărgirii orizonturilor, călătoriilor și filosofiei de viață este activat de Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, se află în tranzit printr-un sectorul financiar și al transformărilor profunde, este posibil să fie nevoie de o calificare, dacă vrei să schimbi situația financiară sau să-ți mărești veniturile.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanță și Eclipsa Solară, care-ți activează sectorul avantajelor financiare, a transformărilor profunde și intimității. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, se află în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, este posibil să apară evenimente care să schimbe un contract profesional sau relația de cuplu.

Modifică setările cookies