Horoscop zilnic 14 septembrie 2020. Peștii se aruncă într-o relație interzisă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce ți-au pregătit astrele și citește horoscopul zilei de luni, 14 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începi săptămâna cu o dispoziție bună, cu chef de distracție, de a te implica într-o poveste de dragoste. Pe tot parcursul zilei se pot ivi oportunități să-ți pui în valoare calitățile, un talent, vocația. Dacă ți-ai prelungit weekend-ul, vei avea de zi plină de acțiune, aventură și pasiune.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, pentru a rezolva niște chestiuni administrative ale casei sau pentru a începe o renovare/redecorare. Oricare ar fi situația, în partea a doua a zilei, vei merge la cumpărături și atenție, că vei fi tentată să depășești bugetul!

Gemeni

Astăzi se anunță o zi în care vei comunica foarte bine cu o persoană cu care ai vrea să începi o relație. Deocamdată sunteți la început și ești surprisă să constați că aveți atât de multe lucruri în comun. Bucură-te de acestă perioadă și încearcă să nu sari etapele, pentru a fi sigură că persoana în cauză este ceea ce cauți!

Rac

Din punct de vedere financiar, astăzi este o zi bună pentru tine, pentru că Luna îți traversează casa banilor și se alătură lui Venus, micul benefic, care se află de ceva timp în acest domeniu. Așadar, astăzi primești bani și tu la rândul tău faci o surpriză partenerului sau cuiva din familie.

Leu

Contextul astral de astăzi îți pregătește un succes în sfera profesională. Ai ocazia să-ți demonstrezi abilitățile, experiența și să te pui în valoare. Șefii vor aprecia toată munca depusă în ultimele luni și te vor recompensa financiar.

Fecioară

Posibil astăzi să stai mai izolată, să-ți faci un bilanț și să cauți răspunsuri la situații care te frământă. Posibil un prieten, cu care nu ai mai vorbit de multă vreme, să te caute, iar dialogul cu acesta să te facă să vezi și altfel lucrurile în viața ta. Totodată, ți se rezolvă o problemă de natură financiară.

Balanță

Ai astăzi succes într-un proiect nou, pentru care ai găsit susținere financiară. Ești fericită că eforturile tale au dat roade. Totodată, o situație ivită în planul sentimental poate schimba direcția pe care o ia relația ta.

Scorpion

Configurația astrală de astăzi îți aduce un succes profesional, aprecieri din partea șefilor sau din partea celor cu care desfășori activități profesionale. În ce privește viața de cuplu nu se poate spune că stai prea bine, pentru că pot să apară controverse în legătură cu direcția pe care se îndreaptă viața voastră.

Săgetător

Venus în tandem cu Luna îți luminează sectorul asociat călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență, principiilor și filosofiei de viață și te invită, astăzi, la o autoanaliză și dezvoltare personală. Posibil să descoperi lucruri importante, care privesc viața și planurile tale personale.

Capricorn

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-i faci o surpriză partenerului de cuplu. Ești deschisă în planul amoros, în special în intimitate și simți că legătura cu partenerul devine profundă. Dacă ești singură, ai grijă, că ai tendința să te arunci în brațele cui nu trebuie, pentru că nu poți rezista tentației!

Vărsător

Astăzi, ai parte de atenția persoanei iubite, te bucuri de momente minunate în viața de cuplu și ești dispusă să vezi partea frumoasă a relației. Te-ai săturat de conflictele cu partenerul de cuplu și cum Venus, micul benefic, tranzitează casa relațiilor, traversezi o perioadă armonioasă în cuplu.

Pești

Ești tentată să începi o relație cu cineva de la serviciu sau cu o persoană cu care colaborezi în sfera profesională. Ești plină de pasiune, poți să trăiești momente profunde alături de această persoană și să simți că sunteți făcuți unul pentru altul.

Jorge, despre cel mai bine păstrat secret de la PRO TV! ”E șocant! E chiar șocant” 

related posts

Modifică setările cookies