Horoscop zilnic 14 septembrie 2021. Balanțele au chef de aventuri sentimentale, flirt și romantism, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 14 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei ești preocupată să iei o decizie legată de planurile tale privind implicarea într-un proiect nou, de pe urma căruia să obții beneficii financiare. În planul sentimental ești într-un impas, pentru că nu știi ce drum să alegi, dacă să ții cont de trecutul cu partenerul de cuplu sau să mergi înainte. La serviciu faci progrese pentru că lucrezi într-o echipă cu care ai aceleași viziuni.

 

Taur

 

În prima parte de zi mai ai de rezolvat niște chestiuni financiare rămase restante de cu o zi în urmă. Vei fi surprinsă, în partea a doua a zilei, de câte persoane îți susțin ideile. Ai o capacitate mare de a-i antrena pe cei din jurul tău și o dovedești prin puterea exemplului.

 

Gemeni

 

Dacă în prima parte a zilei relaționezi bine cu partenerul, cu cei cu care interacționezi și îi mobilizezi într-o activitate profesională, în partea a doua a zilei, te preocupă rezolvarea unor chestiuni financiare. Posibil ai de făcut niște reparații în casă și ai nevoie de un meșter să-ți facă un deviz, să știi cu ce sumă să te pregătești când începi lucrarea.

 

Rac

 

Astăzi, ai un nivel ridicat de productivitate la locul de muncă. Poate și pentru că ai venit cu niște idei pentru eficientizarea timpului și a sarcinilor. Dacă ai avut intenția să-ți schimbi jobul, pentru moment ai sistat căutările și aștepți să ți se facă o ofertă de la actualul job pentru a rămâne. În partea a doua a zilei, îți faci niște socoteli financiare împreună cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție bună și relații bune cu toată lumea, în special cu partenerul de cuplu, cu care plănuiești să lucrezi într-un proiect comun. Dacă ești singură, te caută mai multe persoane, care te invită la o întâlnire. În partea a doua a zilei, când se activează sectorul profesional, ai dialoguri și întâlniri cu colaboratorii. 

 

Fecioară

 

Dialogul cu cineva din familie ar putea să-ți aducă idei despre cum să-ți organizezi timpul de lucru, astfel încât să ai timp și pentru tine și cei dragi. La serviciu, faci apel la cooperare și activități de echipă pentru a respecta un termen limită.

 

Balanță

 

Astăzi, ești dornică să-ți pui la încercare puterea de seducție. Contextul astral este favorabil aventurilor sentimentale, flirtului și romantismului. Totuși, ai grijă și nu te aventura prea mult, pentru că este posibil să realizezi peste câteva zile că nu ești pregătită pentru o relație.

 

Scorpion

 

Fii precaută cu banii, astăzi, pentru că ești tentată să faci cheltuieli mari și este posibil să apară ceva neprevăzut până la finalul săptămânii și vei avea nevoie de bani. Dacă ai niște datorii mai vechi, ai putea să începi prin a le achita. Este recomandat să renunți la shopping până vei avea venituri mai mari.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi ar putea să te ajute să ajungi la o stabilitate financiară, dacă găsești niște soluții de suplimentare a veniturilor sau gestionezi mai bine banii pe care îi câștigi. La serviciu, s-ar putea să ai unele tensiuni cu șefii sau cu o persoană care reprezintă o instituție. În planul personal, ești mai interesată de relații de pe urma cărora ai putea obține un avantaj în planul profesional decât de a începe o relație.

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să stai mai mult izolată, pentru că relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități sunt mai tensionate, din cauza unor dialoguri avute în contradictoriu și a părerilor și viziunilor diferite. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia ta și iei niște horărâri de natură financiară.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ajuți pe cineva apropiat, un membru al familiei, un coleg sau un prieten. În partea a doua a zilei, nu ai stare deloc, devii iritată și oboseala își spune cuvântul. Apelează la metode de relaxare, la meditație și stai departe de orice ar putea să te suprasolicite!

 

Pești

 

Unele evenimente care au loc astăzi, mai ales atitudinea șefilor într-o anumită situație, te vor face să acționezi în consecință. Dacă vrei să iei unele decizii profesionale, mai așteaptă câteva zile să te liniștești și apoi vezi în ce direcție o iei.

 

 

Am făcut armata la Untold

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies