Horoscop zilnic 14 septembrie 2022. Taurii ar putea primi o ofertă surpriză din partea unui angajator, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 14 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi te poți aștepta la cheltuieli neprevăzute, încasări surpriză de bani sau poate decizi să investești în pregătirea ta profesională. După-amiază este posibil să faci niște deplasări, să rezolvi chestiuni personale sau să duci un cadou unei persoane dragi.

 

Taur

 

Posibil astăzi să fii mai impulsivă în relațiile cu ceilalți, chiar dacă Luna îți traversează semnul zodiacal și ar trebui să te simți mai calmă și practică în acțiuni. Presiunea pe care șefii o pun pe umerii tăi este mare și vei reacționa pe măsură. De asemenea, așteaptă-te la o ofertă surpriză din partea unui angajator.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat frământărilor interioare și ai nevoie să stai departe de toți factorii care te suprasolicită, pentru a putea avea un randament cât de cât normal. Posibil să ai parte și de o situație la locul de muncă, să nu fii de acord cu niște decizii, care nu rezonează cu principiile tale.

 

Rac

 

Luna îți traversează astăzi casa planurilor de viitor și formează o conjuncție cu Uranus, planeta surprizelor, așa că s-ar putea ca planurile tale să fie date peste cap, să apară ceva neprevăzut. Posibil și o chestiune financiară să te frământe, să fie nevoie să faci rost de niște bani.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize în planul profesional, în relațiile cu șefii sau în conducerea firmei în care îți desfășori activitatea. Și partenerul ar putea să vină acasă cu vești surpriză privind o schimbare pe care urmează să o facă în perioada imediat următoare.

 

Fecioară

 

Astăzi ai parte de evenimente neprevăzute la locul de muncă. Spre surprinderea colegilor tăi, s-ar putea să iei niște decizii radicale care privesc o schimbare de job. Nu te mai regăsești în echipa în care lucrezi și începi să trimiți CV-uri, să ceri recomandari persoanelor care te cunosc.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa asociată intereselor financiare și a banilor deținuți la comun cu partenerul sau pe care ai putea să îi obții prin intermediul altor persoane sau instituții. Planurile tale financiare ar putea să fie date peste cap de un eveniment neașteptat, să fii nevoită să faci niște cheltuieli, să achiți o factură de care ai uitat.

 

Scorpion

 

Rezolvarea unor chestiuni relaționale sau parteneriale este prioritatea ta de astăzi, însă conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, poate să-ți aducă evenimente sau situații neașteptate. De asemenea, relațiile cu familia sunt conflictuale și lucrurile ar putea escalada într-o situație la care nu vrei sa ajungi.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu surprize la locul de muncă sau cu situații neașteptate. Responsabilă de acest lucru este conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, care poate aduce răsturnări de situație și evenimente bruște care să schimbe cursul unui proiect.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să ai parte de evenimente surpriză în planul sentimental sau în relațiile cu cei dragi. Dacă ești părinte, vei fi surprinsă de o acțiune sau atitudine a copiilor într-un context școlar. Pot să apară și neînțelegeri sau dispute într-un dialog cu partenerul de cuplu, motivul fiind cheltuirea unor sume de bani.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa familiei și formează o conjuncție cu Uranus, guvernatorul tău, semn că ar putea să apară situații și evenimente neprevăzute în familie sau în relația cu unii membri. Totodată, s-ar putea să inițiezi niște dialoguri cu membrii familiei cu care ai avut neînțelegeri pentru a clarifica o situație.

 

Pești

 

Sectorul comunicării, întâlnirilor și deplasărilor este activat astăzi de  conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului. Posibil să apară evenimente neprevăzute sau termenii unui proiect să se schimbe, să primești niște informații sau vești care să te ia prin surprindere.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies