Horoscop zilnic 15 aprilie 2020. Scorpionii au parte de neplăceri mari, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 15 aprilie 2020.

Tag-uri:

Berbec

Configurația astrală de astăzi îți favorizează dorința de putere și de ascensiune. Foloșeste resursele de care dispui pentru a-ți urma obiectivele și pentru a încheia alianțe cu parteneri importanți în planul profesional. În planul personal, apar unele mici neînțelegeri cu partenerul de cuplu, însă le rezolvi prin comunicare.

Taur

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți folosești calitățile pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative sau financiare pe care le ai de rezolvat la diferite instituții ale statutui.

Gemeni

Contextul astral de astăzi scoate în evidență un blocaj pe care îl ai în administrarea resurselor de care dispui singură sau împreună cu partenerul. Nu prea ești într-o formă bună și te gândești dacă acțiunile tale au fost bune sau trebuia sa iei alte decizii.

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce o atmosferă destul de încărcată în raport cu partenerul de viață, mai ales dacă lucrați împreună de acasă și lăsați să intervină între voi problemele de la locul de muncă.

Leu

Configurația astrală de astăzi îți aduce o zi destul de dificilă la locul de muncă, iar Saturn are grijă să întoarcă din drum toate proiectele la care lucrezi, pentru a revedea unele puncte, care trebuie refăcute. Lucrurile nu se derulează așa cum îți dorești, iar asta nu înseamnă că trebuie să-ți strice starea.

Fecioară

Ar trebui astăzi să fii cea care împacă pe toată lumea și să ai răbdare să le asculți tuturor problemele ivite în urma tensiunilor din zilele trecute. Deși ai și tu o grămadă de treburi care trebuie rezolvate pentru serviciu, le lași pe planul doi, pentru a fi suport partenerului sau copiilor.

Balanță

Sfera profesională îți ocupă tot timpul astăzi și chiar poate vei depăși orele de program pentru a rezolva unele probleme apărute neașteptat. Să nu te miri dacă ți se reproșează că familia o lași pe locul doi. Dacă ultimii ani ți i-ai petrecut mai mult la serviciu, acum este și normal să-ți fie greu să închei ziua de lucru la orele 18:00.

Scorpion

Și astăzi este una dintre acele zile în care abordezi subiecte sensibile în comunicarea cu partenerul de viață. În unele cazuri se pot naște dispute pe teme casnice sau locative. În partea a doua a zilei, poți să ai parte de dezamăgiri, neplăceri sau piedici care au de-a face cu educația, susținerea unor examene, relația cu rudele, relația cu vecinii sau cu deplasările pe distanțe scurte.

Săgetător

În prima parte a zilei este posibil să ți se dea peste cap tot programul din cauza unor sarcini apărute neașteptat. În ceea ce privesc finanțele, sunt șanse să obții o sumă de bani dintr-o speculație financiară. 

Capricorn

În prima parte a zilei ești determinată să rezolvi toate sarcinile ivite la locul de muncă și cel mai important, să respecți dead-line-urile. În a doua jumătate a zilei, realizezi că bugetul îți permite să faci unele achiziții de care ai nevoie în casă. Posibil să vrei să cumperi și un cadou pentru un membru al familiei, a carui zi de naștere se apropie.

Vărsător

Astăzi nu prea ești în apele tale, așa că iei o pauză de la toate, o zi liberă de la servciu, iar acasă decizi să nu faci prea multe prin casă. Analizezi unele lucruri din viața ta, dacă ești implinită personal sau profesional și ce ai putea să faci să îmbunătățești acest lucru. Poate comunicarea cu oameni pozitivi ar putea să te scoată din starea în care te afli.

Pești

Dialogul cu un prieten ar putea să-ți aducă lămuriri cu privire la unele situații neașteptate, care au apărut în planul sentimental și care te frământă. Nu știi ce decizii să iei, te simți confuză și vulnerabilă. Cel mai bine ar fi să nu iei hotărâri pe astfel de stări. 

Un cântareț anonim, pe primul loc în Trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 24

FULLSCREEN
Horoscop zilnic 15 aprilie 2020. Scorpionii au parte de neplăceri mari, ce se întâmplă cu Săgetătorii
  • /

related posts